...
Klanten geven ons een 9.3
 
Robert10

Perfecte sfeer en kwaliteit

Hannie10

Altijd fijn, meestal.bij Kelly. Ik kan me geen betere kapper voorstellen

Marlies10

Super tof

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Plezier

scissor black

Kwaliteit

scissor black

Creativiteit

Dé barbier in Eindhoven


Iedere man wil er natuurlijk verzorgd uitzien, en dat doet u door een afspraak te maken bij onze barbier in Eindhoven en diverse andere steden in Noord-Brabant. Bij Hair & Looks kunt u terecht voor professionele en vakkundige barbiers, waardoor het eindresultaat altijd volledig aan uw wensen zal voldoen. We werken dan ook enkel met de beste producten en volgen de laatste trends op het gebied van kapsels. Bent u op zoek naar een professionele barbier in regio Eindhoven? Dan kunt u bij ons terecht!

Bij onze barbier in regio eindhoven kunt u rekenen op professionaliteit

Bent u op zoek naar een professionele herenkapper? Onze professionele barbier in Eindhoven werkt uw baard en uw kapsel bij zoals u dat wilt. We zorgen ervoor dat u vakkundig geknipt en geschoren wordt én dat u volledig tot rust komt bij onze barber in Eindhoven. We voorzien u van een kapsel dat bij de contouren van uw gezicht past en volledig naar wens is. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan plaats in onze kappersstoel.

Maak een afspraak bij onze barbier

Wilt u er goed verzorgd uitzien? Maak dan een afspraak bij onze barbier in Eindhoven. Wilt u regelmatig uw baard en kapsel bij laten werken? Sluit dan een kappersabonnement af! Voor een vast bedrag per maand kunt u dan onbeperkt naar de kapper, wanneer u maar wilt. Heeft u vragen over het abonnement? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij onze barbier in regio Eindhoven? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 040-2813071 of door een e-mail te sturen naar eindhoven@hairandlooks.nl. We vertellen u graag meer!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday