...
Klanten geven ons een 9.2
 
Theo van Eert10

Goede kapster!

J.J. van Felius10

Prettige ontvangst en goed geknipt.

Ian10

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Plezier

scissor black

Kwaliteit

scissor black

Creativiteit

Beste kapper in Breda


Als u op zoek bent naar de beste kapper in Breda of Oosterhout, is Hair & Looks precies wat u zoekt. U staat als klant altijd op nummer één en wij luisteren graag naar uw wensen. Onze kappers in Breda streven ernaar u een vertrouwd en fijn gevoel te geven wanneer u in onze kappersstoel zit, maar ook zeker als u weer naar buiten loopt. Maak snel een afspraak bij beste kapsalon in de regio Breda en Oosterhout: Hair & Looks.

De beste kapper in regio Breda, Den Bosch en Oosterhout

U bent als klant uniek en dat ziet u terug in de werkwijze van onze kappers in Breda. Onze professionele haarstylisten hebben hart voor u en hart voor de zaak en zijn op de hoogte van de laatste haartrends, haarkleuren, technieken en haarproducten. Iedere vier weken volgen wij een training van Roverhair of Biacre, gericht op verschillende knip- en kleurtechnieken. Bij iedere knip- en kleurbehandeling wordt steeds opnieuw gekeken naar de trend van het moment en wat het beste bij u past. Daarnaast blijven onze kappers in Breda up-to-date over de laatste trends in het kappersvak.

De beste kwaliteit producten van de kapper in regio Breda, Oosterhout en Den Bosch

In onze kapsalon in Breda, Oosterhout, Tilburg en Den Bosch maakt iedere kapper uitsluitend gebruik van de beste producten van hoogwaardige kwaliteit, die u overigens ook thuis kunt gebruiken. Zo zit uw haar niet alleen mooi wanneer u naar buiten loopt bij de kapsalon, maar ook wanneer u zelf thuis voor de spiegel staat. Deze haarverzorgingsproducten zijn eenvoudig te bestellen op onze webshop.

Neem contact op en maak een afspraak met een van onze kappers in Breda

Wilt u meer weten over de beste haarproducten die wij gebruiken in onze kapsalon in Breda? Of wilt u graag een afspraak maken in een van onze vestigingen? Voor de beste kapper kunt u, naast Breda en Oosterhout, ook terecht in onze kapsalon in Tilburg, Den Bosch en Helvoirt. Neem contact op door te bellen naar 076-8894000 voor de vestiging in Breda of naar 0162-456189 voor onze vestiging in Oosterhout. Onze kapper in Tilburg, Den Bosch, Breda en onze andere vestigingen helpen u graag verder en geven u uw kapsel naar wens mee!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday