...
Klanten geven ons een 9.3
 
Bea9

Altijd tevreden naar huis

Barbara Tuit10

Top! Helemaal happy!

Christoph10

Uitstekende service

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Plezier

Kwaliteit

Schaar logo pictogram

Creativiteit

Een kapsalon in Breda


Als u op zoek bent naar de beste kapsalon in Breda, is Hair & Looks precies wat u zoekt. U staat als klant altijd op nummer één en wij luisteren graag naar uw wensen. Onze kappers in Breda streven ernaar u een vertrouwd en fijn gevoel te geven wanneer u in onze kappersstoel zit, maar ook zeker als u weer naar buiten loopt. Bent u op zoek naar een goede kapper in de regio Breda? Maak dan snel een afspraak bij beste kapper in de regio Breda.

De beste kapsalon in regio Breda

U bent als klant uniek en dat ziet u terug in de werkwijze van onze kappers in Breda. Onze professionele haarstylisten hebben hart voor u en hart voor de zaak en zijn op de hoogte van de laatste haartrends, haarkleuren, technieken en haarproducten. Iedere vier weken volgen wij een training van Roverhair of Biacre, gericht op verschillende knip- en kleurtechnieken. Bij iedere knip- en kleurbehandeling wordt steeds opnieuw gekeken naar de trend van het moment en wat het beste bij u past. Daarnaast blijven onze kappers in Breda up-to-date over de laatste trends in het kappersvak. Als u bij ons in Breda een afspraak maakt, bent u dus verzekerd van een goede kapper. Dat maakt ons de beste kapper en kapsalon in Breda en omgeving!

Onze kapper gebruikt producten van goede kwaliteit bij onze kapsalon in Breda

In onze kapsalon in Breda maakt iedere kapper uitsluitend gebruik van goede producten van hoogwaardige kwaliteit, die u ook thuis kunt gebruiken. Zo zit uw haar mooi wanneer u naar buiten loopt bij de kapsalon, én ook wanneer u zelf thuis voor de spiegel staat. Deze haarverzorgingsproducten zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van onze kapperszaak. We bieden producten aan van diverse merken, zoals Dualsenses en Kerasilk. We vertellen u graag meer over onze producten.

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze kappers in Breda

Wilt u meer weten over de beste haarproducten die wij gebruiken in onze professionele kapsalon in Breda? Of wilt u graag een afspraak maken in een van onze vestigingen in Noord-Brabant? Voor de beste kapper kunt u, naast Breda, ook terecht bij onze kapper in Helvoirt. Neem contact met ons op door te bellen naar 076-8894000 of door een e-mail te sturen naar breda@hairandlooks.nl. Bij ons in Breda weet u zeker dat u door een goede kapper wordt geholpen.

Neem vrijblijvend contact op

Contactformulier - 2023

1 kolom