...
Klanten geven ons een 9.3
 
Mirjam 10

Top

Faith10

Super fijn!

Mia10

Topteam 1e bezoek warm ontvangst heeeerlijk wordt een blijvertje

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Een stralend bruidskapsel

Een perfect verzorgt en gestyled bruidskapsel op de dag van uw leven. Ontdek hier de mogelijkheden voor de bruid, bruidegom en entourage.

EEN STRALEND BRUIDSKAPSEL

Een perfect verzorgt en gestyled bruidskapsel op de dag van uw leven. Ontdek hier de mogelijkheden voor de bruid, bruidegom en entourage.

De perfecte bruidslook

Ga jij binnenkort trouwen? Wat leuk! Wij begrijpen dat jij je op deze speciale dag op je allermooist wil voelen. Bij een bruidskapsel staan jouw wensen centraal. Onze haarstylist geeft advies over verschillende haarstijlen en zal een aantal proefkapsels bij jou maken. Zo komen we samen tot het perfecte bruidskapsel voor de bruiloft!

Maak jouw online afspraak

bruidskapsel

Op de grote dag wil je je op je mooist voelen. Je hebt al een prachtige trouwjurk uitgezocht en daar hoort natuurlijk een echt bruidskapsel bij. Een bruidskapsel moet bij je passen, daarom bespreken we eerst uw wensen tijdens een proefsessie. Wilt je het haar los, opgestoken, stijl of gekruld en wilt je gebruik maken van mooie haaraccessoires of liever niet? Onze haarstylisten probeert aan de hand van jouw wensen een aantal bruidskapsels uit.

Ben je helemaal tevreden met het kapsel? Na het maken van wat goede foto’s stap je vol vertrouwen weer de deur uit. Er mag uiteraard altijd iemand mee naar de afspraak. 

bruidegom

Ook als bruidegom kom je met een gestyled kapsel pas echt goed voor de dag. Onze haarstylist zorgt ervoor dat jouw haar er goed verzorgt en gestyled uit ziet en goed blijft zitten tijdens de bruiloft.

bruidskapsel voorbeeld

bruidsmake-up

Naast jouw mooie glimlach draagt ook make-up bij aan een stralende look. Onze visagist adviseert je graag over een passende make-up look. Wij zorgen er daarnaast voor dat jij je geen zorgen over je make-up hoeft te maken tijdens jouw bruiloft.

Entourage

Vind jij het belangrijk dat ook jouw familie, getuigen en/of bruidsmeisjes zich mooi voelen op jouw bruiloft? Onze specialisten creëren graag een mooi kapsel en stralende make-up look voor jouw bruiloft gasten.

PRIJZEN

Bekijk onze prijslijst en plan direct een intakegesprek in bij een specialist naar keuze.