Klanten geven ons een 9.2
 
Wesley 10

Fijne salon met persoonlijke behandeling

Wim Bollen10

Mijn haar gekapt en geknipt zoals ik het graag zie.

Sverre 10

Prima!

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Plezier

scissor black

Kwaliteit

scissor black

Creativiteit

Kapper


Alle dames zijn van harte welkom om hun haar te laten knippen bij kapper Hair & Looks in Breda of Oosterhout. Wij voorzien alle dames van persoonlijk advies wanneer ze hun haar laten knippen door een kapper in onze salon. Daarnaast werken we met een groot scala aan professionele producten van Biacre en zorgen we ervoor dat u met een compleet nieuwe look de kapsalon verlaat. Service en kwaliteit is wat wij u te bieden hebben! Als professionele dameskapper hebben we locaties in onder meer Breda en Oosterhout.

Service en kwaliteit staat centraal bij onze kapper in Breda

Ons jonge team heeft hart voor de zaak en voor de klant. Wij zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. Wij houden rekening met uw wensen en zullen, indien gewenst, u persoonlijk advies geven over een geschikt kapsel voor u. Ook kunnen wij u adviseren over het gebruik van professionele producten. Daarom laten dames graag hun haar knippen door een kapper van onze salon! Wij maken zelf altijd gebruik van producten van het merk Biacre. Deze kunt u ook zelf kopen in de kapperswinkel van onze dameskapper in Oosterhout, Breda en bij onze andere vestigingen. In onze webshop verkopen we haarproducten van de volgende merken:

  • Biacre
  • Rover Hair
  • Paul Mitchell
  • Structure

Dameskapper Hair & Looks in Breda en Oosterhout bezorgt dames een compleet nieuwe look door onder andere hun haar te knippen en te verven. We helpen echter ook om ook deze look te behouden door professionele haarproducten te verkopen in onze webshop.

Afspraak maken bij onze dameskapper in Breda of Oosterhout

Als u graag een keertje langskomt bij onze dameskapper in Breda of Oosterhout, kunt u gemakkelijk een afspraak maken. U kunt voor de zaak in Breda bellen naar 076 8894000. Voor de vestiging Oosterhout belt u naar 0162 456189. Wist u dat niet alleen dames bij onze kapper terecht kunnen om hun haar te laten knippen? Ook mannen kunnen terecht bij onze mannenkapper in Breda of een van onze andere vestigingen. Ook hebben we regelmatig een vacature voor kapster beschikbaar, dus houd zeker onze website in de gaten als u ons gezellige team zou willen versterken!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!