...
Klanten geven ons een 9.3
 
Christoph10

Uitstekende service

Sandra8

Goed geknipt bij klantgerichte kapper

Jose10

Geweldig geholpen, ik kom zeker terug!

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Dameskapper in Breda

Alle vrouwen zijn van harte welkom om hun haar te laten knippen bij dameskapper Hair & Looks in Breda. Wij voorzien alle dames van persoonlijk advies wanneer ze hun haar laten knippen door een kapper in onze kapperszaak. Daarnaast werken we met een groot scala aan professionele producten van Biacre en zorgen we ervoor dat u met een compleet nieuwe look de kapsalon verlaat. Service en kwaliteit is wat wij u te bieden hebben! Als professionele kapsalon voor vrouwen hebben we locaties in onder meer Breda.

Plezier

Kwaliteit

Schaar logo pictogram

Creativiteit

Service en kwaliteit staat centraal bij onze dameskapper in Breda

Ons jonge team heeft hart voor de zaak en voor de klant. Wij zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt bij onze kapsalon voor vrouwen. We houden rekening met uw wensen en zullen, indien gewenst, u persoonlijk advies geven over een geschikt kapsel voor u. Ook kunnen wij u adviseren over het gebruik van professionele producten. Daarom laten dames graag hun haar knippen door een kapper van onze kapperszaak! Wij maken zelf altijd gebruik van producten van het merk Biacre. Deze kunt u ook zelf kopen in de kapperswinkel van onze dameskapper in Breda en bij onze andere vestigingen. In de webshop van onze kapperszaak voor dames verkopen we haarproducten van de volgende merken:

  • Biacre
  • Rover Hair
  • Paul Mitchell
  • Structure

Dameskapper Hair & Looks in Breda bezorgt dames een compleet nieuwe look door onder andere hun haar te knippen en te verven. We helpen ook om ook deze look te behouden door professionele haarproducten te verkopen in onze webshop.

Een afspraak maken bij onze kapsalon voor vrouwen

Als u graag een keertje langskomt bij onze dameskapper in Breda, kunt u gemakkelijk een afspraak maken. U kunt voor de kapperszaak voor dames in Breda contact met ons opnemen door te bellen naar 076 8894000 of een e-mail te sturen naar breda@hairandlooks.nl. Wist u dat niet alleen dames bij onze kapsalon terecht kunnen om hun haar te laten knippen? Ook mannen kunnen terecht bij onze mannenkapper in Breda of een van onze andere vestigingen. Ook hebben we regelmatig een vacature voor kapster beschikbaar, dus houd zeker onze website in de gaten als u ons gezellige team zou willen versterken!

Neem vrijblijvend contact op

Contactformulier - 2023

1 kolom