...
Klanten geven ons een 9.3
 
Bea9

Altijd tevreden naar huis

Barbara Tuit10

Top! Helemaal happy!

Christoph10

Uitstekende service

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

De kapper in Drunen met een passie voor het vak

Bij kapsalon Hair & Looks in Drunen zit je goed voor een look die perfect bij jou past. De kapper is gevestigd aan de Stationsstraat, dichtbij het centrum van Drunen. Onze kapsters vormen een ervaren team met een hart voor de klant en een passie voor het vak. Wij weten raad met al je wensen en zorgen dat jouw kapsel straalt als nooit tevoren.

Onze aandacht maakt je mooier!

Ons team staat voor je klaar! Maak eenvoudig online een reservering bij de stylist naar uw keuze.

Erik

Kapper drunen - kapster Angelique

ANGELIQUE

Berna

JACK

IEKE

KARIN

JORINA

JAQUELINE

MAUD

GISETTE

lORENA

jASMIJN

Lisa

Naar de kapper met een fijn gevoel

Het is ons doel om jou met een vertrouwd en fijn gevoel in onze kappersstoel te laten plaatsnemen. Wij luisteren grondig naar wat je wilt en gaan hier op een deskundige manier mee aan de slag. Ook wanneer je nog niet precies weet wat voor kapsel je gaat kiezen, kan je terecht in onze kapsalon te Drunen. We geven persoonlijk advies en realiseren de coupe die jij voor ogen hebt.

 

Jarenlange ervaring en hoge kwaliteit

Ervaring is een belangrijke eigenschap bij onze kapper te Drunen. Wij werken met kappers die jarenlange expertise hebben binnen hun vakgebied. Daarbij volgen we regelmatig trainingen om onze kennis te verrijken en bij te leren. De bijscholingen zijn gericht op allerlei knip- en kleurtechnieken, alsook op de laatste trends op het gebied van mode in de kapperswereld.

Professionele producten voor je haar

De goede service die wij bieden is mede dankzij de professionele haarproducten die we gebruiken. De producten zijn van topmerken zoals Roverhair en Kevin Murphy. Ze hebben een hoge kwaliteit en garanderen jou een perfect verzorgd kapsel. Bovendien kan je ze via onze webshop ook aankopen voor thuis. Bestel je boven de € 50,-? Dan verzenden wij de artikelen gratis.

 

Speciale kniptechniek voor krullend haar

Wie krullend haar heeft weet dat dit een andere aanpak nodig heeft dan steil haar. De kapsters van Hair & Looks zijn hier expert in en nemen jouw krulhaar graag onder handen. Om het haar makkelijker doorkambaar te maken en het volume op de juiste plaats te laten vallen, passen wij de speciale kniptechniek Global Curl toe. Hierdoor droogt het haar sneller en blijft je bos krullen langer goed.

KAPSALON HAIR & LOOKS DRUNEN

Stationsstraat 23
5151 HA Drunen
Nederland

0416-373063
drunen@hairandlooks.nl

Kapsalon Hair & Looks Drunen
Stationsstraat 23
5151 HA Drunen
Nederland
0416-373063
drunen@hairandlooks.nl
oPENINGSTIJDEN Drunen
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 17:30
Woensdag 08:30 – 17:30
Donderdag 08:30 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 20:00
Zaterdag 08:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media

De enige kapper in Drunen met een kappersabonnement

Hair & Looks is de enige kapper in Drunen waar je ook een uniek en voordelig kappersabonnement kunt afsluiten. Hiermee ga je onbeperkt naar de kapper tegen een vast bedrag. Daarbovenop profiteer je van kortingen op behandelingen en speciale acties. Verander je graag van haarkleur of heb je regelmatig feestjes? Dan is dit abonnement écht iets voor jou!

 

Hairextensions laten zetten door Hair & Looks

Hairextensions zorgen voor een kapsel met langer en voller haar. In onze kapper gebruiken wij hiervoor extensions die gemaakt zijn van 100% natuurlijk haar met haarschubben van uitstekende kwaliteit. Het haar blijft daardoor langdurig mooi en heeft een natuurlijke uitstraling. Bij het plaatsen van de tape-extensions gebruiken we geen hitte of een chemisch proces. Je eigen haar raakt dus nooit beschadigd.

Haarwerken gemaakt door haarwerkspecialisten

Een haarwerk of pruik van kapper Hair & Looks in Drunen wordt volledig op maat gemaakt. Hiervoor werken wij samen met diverse aanbieders. Tevens hebben we goedkopere alternatieven beschikbaar via eigen leveranciers. Met meer dan tien jaar ervaring en een opleiding volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen in de markt hebben onze haarwerkspecialisten de juiste kennis in huis.

 

Kappersafspraak maken bij kapsalon Hair & Looks in Drunen

Maak vandaag nog een afspraak bij dé kapsalon van Drunen voor een prachtig nieuw kapsel. Via onze website leg jij eenvoudig je kappersbezoek vast. Daarnaast kan je dit doen door ons te bellen op 0416 37 30 63 of te mailen naar drunen@hairandlooks.nl. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via een van de contactmogelijkheden.