...
Klanten geven ons een 9.3
 
Dionne10

Fijne kapsalon, leuke sfeer. Elke werkdag s’avonds open en knippen kleuren super!

Sofie 10

Top

Stefan 10

Top!

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

KAPPER EINDHOVEN

KAPPER EINDHOVEN

KAPPER EINDHOVEN

KAPPER EINDHOVEN

Kies een kapsalon in Eindhoven

Naar de kapper in Eindhoven? Kies hier uw vestiging.

Uw vertrouwde kapper in Eindhoven

Een goede kapper in Eindhoven Centrum heeft u snel gevonden, want hier is kapsalon Hair & Looks gevestigd. Wij bieden verschillende services aan onze klanten; van een frisse was- en knipbeurt tot het verven van haar in een trendy kleur. U vindt hier alleen professionele kappers met een grote passie voor het vak. Onze kapster is in de Tongelrestraat en Kalverstraat te vinden in Eindhoven. Zo zijn wij dus goed bereikbaar voor iedereen die een goede kapper zoekt en in Eindhoven, Nuenen, Geldrop of Helmond woont. Alle wensen van onze klanten staan centraal, waardoor iedereen met een goed gevoel naar huis gaat.

De beste kapper in het centrum van Eindhoven met een professionele én persoonlijke aanpak

Wij begrijpen precies wat u voor ogen heeft. Wanneer u in de kappersstoel zit en uw wensen aan de kapster vertelt, zult u merken dat u de beste kapper in Eindhoven Centrum heeft uitgekozen. Wij zorgen ervoor dat u zich vertrouwd en comfortabel voelt. Met het resultaat loopt u vol zelfvertrouwen onze kapsalon in het centrum van Eindhoven uit. Onze kapsters hebben veel ervaring en volgen regelmatig trainingen van Kevin Murphy en Roverhair, gericht op verschillende knip- en kleurtechnieken en de laatste trends. Bovendien zijn zij zeer ervaren in het vakgebied. Naast een zeer goede service bieden wij u nog meer. We zijn namelijk de enige kapster in Eindhoven waar u ook een kappersabonnement kunt afsluiten. U betaalt een vast bedrag per maand en u kunt naar de kapper wanneer u maar wilt! Zo ziet uw kapsel er altijd goed verzorgd uit. Ook kunt u bij onze kapsalon terecht voor andere diensten en behandelingen, zoals voor pruiken in Eindhoven.

Maak eenvoudig uw afspraak bij onze kapsalon in Eindhoven

Wilt u iedere keer met zekerheid naar een goede kapsalon in het centrum van Eindhoven gaan? Bij ons bent u verzekerd van een professionele knipbeurt, want we zijn op de hoogte van de laatste technieken en gebruiken haarproducten van Kevin Murphy en Roverhair. Deze topproducten worden gebruikt tijdens knip- en kleurbeurten, maar u heeft ook de mogelijkheid om ze in de webshop te bestellen. Zo blijft u de kwaliteit van uw nieuwe coupe behouden. Bestel de producten eenvoudig online, of maak vandaag nog via de website een afspraak met de beste kapper in Eindhoven Centrum! U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 040-2813071. Voor vragen over onze kapsalon in Eindhoven stuurt u een e-mail naar eindhoven@hairandlooks.nl.

KAPSALON HAIR & LOOKS EINDHOVEN TONGELRE

Tongelresestraat 403B
5642 ND Eindhoven
Nederland

040-2813071
eindhoven@hairandlooks.nl

KAPSALON HAIR & LOOKS EINDHOVEN CENTRUM

De Wal 6/10a
5611 GG Eindhoven
Nederland

040-245 06 03
eindhoven-centrum@hairandlooks.nl