Klanten geven ons een 9.2
 
Tanisha1

Slechte service

Else10

Super service met goede producten

Diana9

Voor de lockdown snel en vakkundig geholpen

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Persoonlijk advies

scissor black

Professionele producten van Biacre

scissor black

Uitgebreide webshop

Uw haar laten verven door professionals


Wilt u graag uw haar laten verven bij een professionele kapper in Breda of elders in Brabant? Dan is Hair & Looks een goede keuze. Wij staan bekend om onze deskundige en persoonlijke service. Gaat u voor een compleet nieuwe look? Wij voorzien onze klanten, indien gewenst, graag van een gedegen advies, aangepast op uw eigen gezichtsvorm. Onze kapsters houden hun kennis en vaardigheden constant op peil door regelmatig trainingen te volgen.

Uw haar regelmatig laten verven bij een professionele kapper

Hair & Looks biedt u de mogelijkheid om voor een voordelige prijs uw haar te laten knippen en/of verven. Wij bieden naast losse behandelingen, zoals het zetten van highlights ook verschillende kappersabonnementen aan. U kunt kiezen voor een van de volgende abonnementen:

  • Heren knippen
  • Dames knippen
  • Kleurbehandeling L basis
  • Kleurbehandeling XL folies
  • Knip + kleurbehandeling XL
  • Wassen, föhnen en drogen

Als u regelmatig langskomt in onze kapsalon om uw haar te laten knippen en/of verven kan een van deze kappersabonnementen ideaal zijn voor u. U betaalt dan een vast bedrag per maand, zodat u onbeperkt kunt laten knippen en verven. Daarnaast profiteert u van extra voordeel en zijn er regelmatig speciale acties voor abonnementhouders.

Behoud uw prachtige kleur

Als u, nadat u uw haar heeft laten verven in onze kapsalon, de nieuwe kleur zo lang mogelijk wilt behouden, kiest u voor de professionele haarproducten uit ons assortiment. Deze verkopen wij in onze webshop. In onze webshop vindt u ook andere producten, zoals Oté Sensation. Wilt u langskomen voor een knipbeurt of andere haarbehandeling? Boek dan eenvoudig een afspraak via de website of bel naar 076-8894000.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!

Mededeling ivm tijdelijke sluiting

Helaas zijn wij t/m 9 februari 2021 gesloten. Vanaf nu is het mogelijk om een persoonlijk verfpakket bij ons te bestellen. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen nemen wij alleen online bestellingen in behandeling.

Uw bestelling wordt afhankelijk van het bestelmoment thuis geleverd op dinsdag of vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wij verkopen nu ook cadeaubonnen met extreem hoge korting! Klik hier voor deze tijdelijke super aanbieding

Met vriendelijke groet,
Team Hair & Looks

Popup Afsluiten