Klanten geven ons een 9.3
 
Nikki - 8

Pluspunten

-persoonlijk -online reservering -veel mogelijke tijden om afspraken te maken -zelf een medewerker kiezen -persoonlijk advies met onderbouwing -er wordt niets gedaan zonder vraag -zeer klantvriendelijk/beleefd -reeele prijzen -eerlijk over het kunnen waarmaken van meegenomen inspiratiefoto's


Verbeterpunten

'-wellicht een pasje/kaartje waarin datum van afspraak oid stond zodat helder is wanneer je steeds bent geweest. hier ook evt een nieuwe afspraak in zetten. -wat als je binnen komt? ik was nieuw, wist niet of ik me aan moest melden of door lopen. Werd wel vriendelijk begroet.'Bekijk alle aanbevelingen (260)
0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Persoonlijk advies

Professionele producten van Biacre

Uitgebreide webshop

Haar verven Ginneken


Wilt u graag uw haar laten verven bij een professionele kapper in het Ginneken in Breda? Dan is Hair & Looks een goede keuze. Wij staan bekend om onze deskundige en persoonlijke service. Wij geven onze klanten graag advies, zorgen voor een compleet nieuwe look en houden onze kennis en vaardigheden up to date door regelmatig trainingen te volgen.

Uw haar laten verven bij professionele kapper in het Ginneken

Hair & Looks in het Ginneken biedt u de mogelijkheid om voor een voordelige prijs uw haar te laten knippen en/of verven. Wij bieden naast losse behandelingen ook verschillende kappersabonnementen aan. U kunt kiezen voor een van de volgende abonnementen:

  • Heren knippen
  • Dames knippen
  • Kleurbehandeling L basis
  • Kleurbehandeling XL folies
  • Knip + kleurbehandeling XL
  • Wassen, föhnen en drogen

Als u regelmatig langskomt in onze kapsalon in het Ginneken om uw haar te laten knippen en/of verven kan een van deze kappersabonnementen ideaal zijn voor u. U betaalt dan een vast bedrag per ma& en kunt onbeperkt knippen en verven. Daarnaast profiteert u van extra voordeel en zijn er regelmatig speciale acties voor abonnementhouders.

Behoud de kleur

Als u, nadat u uw haar heeft laten verven in onze kapsalon in het Ginneken, de nieuwe kleur van uw haar zolang mogelijk wilt behouden, kunt u hiervoor professionele haarproducten gebruiken. Deze verkopen wij in onze webshop. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel dan naar 076 8894000.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht