...
Klanten geven ons een 9.3
 
Sandra 10

Gewoon top

Angela10

Geweldige sfeer en prachtig resultaat!

Marina 10

Geweldig

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Plezier

Kwaliteit

Creativiteit

Haarwerken in Breda


Heeft u een ziekte waardoor uw haar uitvalt en bent u op zoek naar mooie haarwerken in Breda? Bij Hair & Looks helpen wij u hier graag verder mee! U kunt voor diverse haarwerken ook terecht in een van onze locaties in Tilburg, Oosterhout of Den Bosch. Wanneer u last heeft van haaruitval helpen wij u, indien gewenst, graag met een mooie pruik.

Voor mooie haarwerken in Breda gaat u naar dé specialist

Bij onze kapsalon in Breda wordt u geholpen door een gediplomeerde kapster met ruime ervaring op het gebied van haarwerken. Voor ons is het belangrijk om u als klant de persoonlijke aandacht te geven die u verdient. Voordat u een keuze kunt maken uit onze haarwerken in Breda, komt u eerst in contact met onze specialist. Wij hebben haarwerken in verschillende soorten en maten in diverse prijsklassen. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag.

Verschillende haarwerken voor kinderen

Hair & Looks in Breda zet zich ook in voor Stichting Haarwensen. Niet alle kinderen hebben, door welke reden dan ook, een volle haardos om van te genieten. Als kapsalon willen wij ons steentje bijdragen en kinderen een keuze aanbieden uit verschillende haarwerken. In onze kapsalon in Breda, Oosterhout, Den Bosch en Tilburg kunt u een donatie doen, zodat kinderen kunnen kiezen uit een groot aanbod haarwerken. Op deze manier kunnen wij mooie pruiken schenken aan kinderen die graag mooi haar willen.

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise

Wij hebben verschillende vestigingen waar wij u graag helpen met onze uitstekende service. Zo kunt u voor haarwerken langskomen in Breda, Oosterhout, Den Bosch of Tilburg. In al onze vestigingen werken de beste professionals die graag luisteren naar al uw wensen. Van hairextensions tot pruiken, wij staan voor u klaar!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Voor de mooiste haarwerken komt u langs in onze kapsalon in Breda, Tilburg, Den Bosch of Oosterhout. Het is ook mogelijk om bij u thuis af te spreken. Heeft u interesse in onze haarwerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. U bereikt onze vestiging in Breda via 076-8894000. Voor onze vestiging in Oosterhout belt u naar 0162-456189. De telefoonnummers van onze andere vestigingen vindt u op onze contactpagina.

Neem vrijblijvend contact op

Contactformulier - 2023

1 kolom