Klanten geven ons een 9.2
 
J10

Buitengewoon goede service

Wout7

Snel en super netjes geknipt!!

John9

Weer een goed zitten net kapsel

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Gespecialiseerd in profesionele haarwerken voor iedereen

Hair & Looks is met verstigingen in heel Brabant zoals: Breda, Oosterhout, Helvoirt, Tilburg, Drunen, Waalwijk, Helmond, Eindhoven, Raamsdonksveer en Den Bosch zeer bekend in de wereld van de haarwerken en pruiken.

 

Hair & Looks en Livage haarwerken

‘Zorg voor elkaar’

Livage en Hair & Looks hebben de handen in elkaar gestoken om samen op een laagdrempelig en klantvriendelijke manier mensen te helpen.

Door de erkenning vanuit de markt door medische specialisten en toekenning van het SEMH certificaat presenteert Hair & Looks zich als professionele zorgverlener.

Dit houdt in dat onze haarwerkers helemaal zijn opgeleid volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen binnen de markt.

‘Een haarwerk is niet meer het haarwerk van vroeger’

Speciaal maathaarwerk

Haarwerken voor vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval.

  • Binnen 24 uur heeft u een intakegesprek.
  • Wij bezoeken u eventueel ook thuis.
  • Persoonlijke oplossingen en uitsluitend hoge kwaliteit haarwerken in diverse prijsklassen.
  • Uitgebreide collectie mutsjes, sjaals, buffjes e.d.
  • Speciale verzorgingsproducten voor de hoofdhuid.

Standaard klanten bestaan niet, dus geven wij ook geen standaard zorg. Niet alleen zoeken wij met veel persoonlijke aandacht een geschikt haarwerk, maar wij geven daarnaast ook informatie over andere hoofdbedekkingen zoals sjaals, buffjes en mutsjes. Wij adviseren ook hoe deze op de juiste manier te gebruiken.

Het zorgplan

De ziekte kanker is zeer ingrijpend in iemands leven. De verschillende behandelingen die u daarbij moet ondergaan kunnen uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Een van die veranderingen kan tijdelijke haaruitval zijn. Wij begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. Wij willen u graag ‘ontzorgen’ gedurende dit hele traject.

Het haarwerk zorgtraject begint bij het persoonlijke kennismakingsgesprek, vervolgens samen oplossingen zoeken en producten kiezen die bij uw wensen passen. Wij geven ondersteuning bij het gebruik hiervan en langdurige begeleiding en nazorg tot uw eigen haar weer groeit.

Persoonlijke aandacht

Op 1 van onze locaties kunt u op uw gemak en met de persoonlijke aandacht die u wenst een keuze maken uit de mogelijkheden die onze ruime collectie van echt of synthetisch haar te bieden heeft. Samen met u worden 10 tot 15 haarwerken op model en kleur voor u uitgezocht en besteld.
Reeds na 3 tot 5 werkdagen kunnen we de haarwerken passen. Het gekozen haarwerk wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. Al onze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen. Uiteraard kunt u daarna ook bij ons terecht voor controle, onderhoud en styling.

Er goed uitzien, ondanks alles

Voor ons is uw wens om er goed uit te willen zien gedurende dit moeilijke proces de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Van een zorgverlener mag u verwachten dat er begrip, kennis en ervaring is om u tijdens het hele traject te ondersteunen. Binnen LiVage en Hair & Looks betekent het dat u door een gediplomeerde kapster met minimaal 10 jaar ervaring begeleid wordt. Zij heeft zich gespecialiseerd in haarwerken en u kunt vertrouwen op haar persoonlijke aandacht voor uw wensen met alle kennis die haar ter beschikking staat, waarbij uiteraard uw privacy gewaarborgd wordt.

100% tevredenheid, daar gaan wij voor !

Voor het verlies van de wenkbrauwen en wimpers zijn ook oplossingen voorhanden. Wij helpen u graag met het onder de knie krijgen van verschillende technieken met make-up om de wenkbrauwen en ogen er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Naast het onderhoud van het haarwerk wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hoofdhuid. Kortom, wij bieden een totaalconcept waarin we de wensen zo goed mogelijk laten aansluiten op de diverse mogelijkheden.

Waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap

De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan de gestelde eisen voldoen.
Voor u betekent dit een waarborg voor kwaliteit, service en vakmanschap.

Recht op vergoeding door uw zorgverzekeraar

Ook de aanvraag voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar nemen wij u graag uit handen. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Wanneer u aanvullend verzekerd bent hebben sommige zorgverzekeraars nog een extra bedrag beschikbaar.

  • Velden met een * zijn verplicht!
debby2

Hallo mijn naam is Debby,

Met ruim 12 jaar ervaring in de kappersbranche vind ik het, het mooiste vak dat er bestaat. 

Helaas komt het vaker voor dan u denkt dat mensen te maken krijgen met sponaan haaruitval, allopecia of haaruitval n.a.v. medische behandelingen. 

Ik ben mij gaan specialiseren in het aanmeten en vermaken van professionele haarwerken. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Livage.

Ik vind het ontzettend mooi om mensen te helpen die in bovenstaande situaties terrecht zijn gekomen. Iedereen verdient het om er mooi uit te zien, onder alle omstandigheden. 

Haarwerker is een professioneel vak. Dit betekend dat naast het aanmeten en op maat maken van het haarwerk, ik ook het financiele gedeelte met uw zorgverzekeraar voor u uit handen kan nemen.
Bent u bang voor hoge kosten? Dat is niet meer nodig. Ik heb hier begrip voor en kan u gelukkig hier bij helpen.

Wat ik op de eerste plaats altijd wil bereiken is dat u zich nooit tijdens een gesprek met iemand op straat hoeft af te vragen ‘zouden ze het zien ?’

Een haarwerk moet je een fijn en vertrouwd gevoel geven. Dit begint al bij het intake gesprek.

Ik kan dit bij u op locatie doen, maar dit mag ook altijd in discretie op 1 van onze vestigingen. 

Via onderstaande gegevens kunt u rechtstreeks met mij contact opnemen. Dit kan ook via het contact formulier onderaan de pagina. Dit bericht komt enkel bij mij terrecht. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.

T: 0613718545
E: haarwerken@hairandlooks.nl

Heel blij met mijn nieuwe haarwerk. Alles tot in de puntjes geregeld, hartstikke fijn.

Els

Hair & Looks
5
2020-01-30T22:30:54+01:00

Els

Heel blij met mijn nieuwe haarwerk. Alles tot in de puntjes geregeld, hartstikke fijn.
Ik zag een beetje op tegen het aanmeten en aanpassen van een haarwerk. Maar ik ben er heel blij mee. Degene die me heeft geholpen deed het netjes en geduldig. En gaf mij alle ruimte om aan te geven of het goed ging. Dit deed mij heel goed en ik draag mijn haarwerk met plezier, en kan het iedereen in dezelfde situatie adviseren.

Anoniem

Hair & Looks
5
2020-01-30T22:31:25+01:00

Anoniem

Ik zag een beetje op tegen het aanmeten en aanpassen van een haarwerk. Maar ik ben er heel blij mee. Degene die me heeft geholpen deed het netjes en geduldig. En gaf mij alle ruimte om aan te geven of het goed ging. Dit deed mij heel goed en ik draag mijn haarwerk met plezier, en kan het iedereen in dezelfde situatie adviseren.
Vandaag een intake gesprek gehad met debby. Super geholpen, en een fijn gesprek gehad. Ik kan niet wachten tot onze passessie!

Ingrid

Hair & Looks
5
2020-01-30T22:30:03+01:00

Ingrid

Vandaag een intake gesprek gehad met debby. Super geholpen, en een fijn gesprek gehad. Ik kan niet wachten tot onze passessie!
5
3
Hair & Looks
LiVageLogo
Logo SEMH-erkend_RGB_website
9,2 10
Hair & Looks
1478 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen