...
Klanten geven ons een 9.3
 
Monique Van Dorsten10

Top zeer goede vakmensen

Nadine10

Super

Theo10

Oké

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Hair extensions van Hair & Looks

In al onze salons heb je de mogelijkheid om hair extensions te laten plaatsen. Duur? niet bij ons. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een extensions abonnement af te sluiten waarbij je in maandelijkse termijnen je hair extensions betaald.

 

Hairextensions in Breda

In al onze salons heeft u de mogelijkheid om hairextensions te laten plaatsen in Breda en dat hoeft helemaal niet duur te zijn! U heeft zelfs de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten waarbij u in maandelijkse termijnen je extensions betaalt. Zo kunt u regelmatig uw extensions bij laten werken en komt u weer fris voor de dag!

De voordelen van onze hairextensions in Breda

Wij bieden met de speciale extensions de oplossing voor langer en/of voller haar. Tape-extensions zijn dé oplossing voor extra lengte en extra volume en/of kleuraccenten. De extensions bestaan uit 100% natuurlijk haar met haarschubben van goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions van Hair & Looks in Breda langer mooi blijven en een natuurlijk effect creëren. Tape-extensions beschadigen het eigen haar niet en wij hebben hier bewust voor gekozen. Er wordt geen hitte gebruikt en er volgt ook geen chemisch proces. U bent dus verzekerd van topresultaten met onze extensions.

Een persoonlijk intakegesprek

Voor het plaatsen van de hairextensions vindt er altijd een persoonlijk gesprek bij ons in Breda plaats. Dit noemen wij het intakegesprek. Het gesprek kunt u online inplannen via onze ‘online afspraak’ widget. Dit is een gratis adviesgesprek waarin we naar de kwaliteit van het haar kijken en naar uw wensen luisteren. De tape-extensions zijn er in 40 verschillende kleuren. Ook zijn er verschillende types zoals golvend, krullend en stijl. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de gewenste lengte uit te zoeken.

Hoe worden de extensions aangebracht?

De hairextensions worden met tape vlak bij de aanzet van uw eigen haar ‘getaped’ door een stylist in Breda. De extensions groeien dus als het ware mee met uw eigen haar en zijn onzichtbaar. Deze manier van bevestigen is niet schadelijk voor het haar. Iedere twee tot drie maanden kunt u een afspraak maken om de tapes opnieuw te herplaatsen. We kunnen uw extensions dus hergebruiken. De meeste mensen doen ongeveer twaalf tot veertien maanden met een set tape-extensions. Onze extensions worden per twintig stuks verkocht. Deze zijn allemaal vier cm breed. Eventueel bekijken we de mogelijkheden en knippen we de extensions tot 40 stuks van 2 cm breed. Een pak bestaat dus uit 80 cm haar. De voordelen van de hairextensions bij onze dameskapsalon in Breda zijn:

  • Zeer natuurlijke uitstraling
  • Veel verschillende mooie kleuren
  • De haren zijn vanaf de aanzet tot de punt dezelfde dikte. De kapster verwerkt dit na het plaatsen tot een mooi kapsel.
  • Gemakkelijk te verzorgen en te borstelen
  • Haar dat soepel en natuurlijk valt
  • De haren zijn makkelijk te wassen, stylen en borstelen

De prijzen van onze hairextensions

We bieden hairextensions vanaf verschillende prijzen bij ons in Breda. Laat u in de kapsalon vrijblijvend adviseren tijdens het intakegesprek.

U heeft de mogelijkheid bij ons om een abonnement af te sluiten of om de extensions in termijnen af te betalen. Zo blijft het leuk voor uzelf én voor uw portemonnee. Om een voorbeeld te noemen:

Een haarverdikking/verlenging van 25/30 cm bestaat vaak uit twee tot drie pakjes.

Deze kunnen we al aanbieden vanaf € 110,- per pak. U betaalt dus drie keer € 110,- = € 330,-

Wilt u dit in zes termijnen betalen? Dan wordt uw maandbedrag € 55,- per maand, exclusief het terugplaatsen van de extensions. Dit bedrag wordt los afgerekend in de kapsalon. Voor meer informatie kunt u onze prijslijst bekijken. Wij gebruiken verschillende merken, zoals Hairtalk, Socap en American dreams.

Laat hairextensions door ons zetten

Wilt u door onze kappers in Breda hairextensions laten zetten? Maak dan snel een afspraak. Dit kan online, maar u kunt ook contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar 076-8894000 of door een e-mail te sturen naar breda@hairandlooks.nl. We verwelkomen u graag in onze salon in Breda.

 

HAARVERLENGING OF – VERDIKKING INC PLAATSEN Hairtalk

Tape extensions 25/30 cm vanaf € 110,00 per pak 24 stuks
Tape extensions 40 cm vanaf € 150,00 per pak 24 stuks
Tape extensions 50 cm vanaf € 200,00 per pak 24 stuks
Tape extensions 60 cm vanaf € 300,00 per pak 24 stuks

 

 

TERUGPLAATSEN VAN HAIREXTENSIONS

1 pak € 30,00
2 pakken € 50,00
3 pakken € 70,00
4 pakken € 85,00
5 pakken € 90,00

 

Extensions - Hair & Looks Eindhoven
Hair extensions Eindhoven - Hair & Looks
DkcTMyjWwAAbjwK
lengtes-extensions-hairandlooks

Intake gesprek

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday