...
Klanten geven ons een 9.3
 
Sandra 10

Gewoon top

Angela10

Geweldige sfeer en prachtig resultaat!

Marina 10

Geweldig

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Hair extensions

Of je nu op zoek bent naar extra lengte, volume of een complete transformatie, hair extensions zijn een fantastische manier om je look naar een nieuw niveau te tillen.

Hair extensions

Of je nu op zoek bent naar extra lengte, volume of een complete transformatie, hair extensions zijn een fantastische manier om je look naar een nieuw niveau te tillen.

kies voor het mooiste resultaat

Wil je graag langer en/of voller haar? Dan zijn hair extensions de ideale oplossing voor jou! Bij Hair & Looks maken we gebruik van Tape-extensions, gemaakt van 100% natuurlijk haar. Onze haarstylisten adviseren je graag over de juiste lengte en kleuren tijdens een intakegesprek bij een kapsalon bij jou in de buurt!

Maak jouw online afspraak

ONZE HAIR EXTENSIONS

Tape-extensions zijn dé oplossing voor extra lengte en extra volume en/of kleuraccenten. De extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar met de haarschubben intact. Het haar is van hoge en goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions van Hair & Looks langer mooi blijven en een natuurlijk effect creëren. Tape-extensions beschadigen het eigen haar, er wordt namelijk geen hitte gebruikt en er volgt geen chemisch proces. U bent dus verzekerd van topresultaten met onze extensions.

AANBRENGEN VAN HAIR EXTENSIONS

De extensions worden met tape vlak bij de aanzet van je eigen haar ‘getaped’. De extensions groeien als het ware mee met jouw eigen haar en zijn onzichtbaar. Deze manier van bevestigen is niet schadelijk voor het haar. Iedere twee tot drie maanden kan je een afspraak maken om de tapes opnieuw te herplaatsen. We kunnen jouw extensions dus hergebruiken! Onze extensions worden per 12 stuks verkocht, deze zijn allemaal drie cm breed dit zorgt voor ultieme vrijheid en comfort.

De voordelen van tape-extensions

 • Zeer natuurlijk uitstraling
 • Veel verschillende natuurlijke kleuren
 • De haren zijn vanaf de aanzet tot de punt dezelfde dikte. De kapster verwerkt dit na het plaasten tot een mooi kapsel.
 • Het haar valt soepel en natuurlijk
 • De haren zijn makkelijk te wassen, stylen en borstelen.

Laat hairextensions door ons zetten

Wil jij hair extensions laten zetten door één van onze haarstylisten? Maak dan snel een afspraak bij één van onze kapsalons in de omgeving van Breda, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en Ridderkerk. Heb je nog een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of mail naar info@hairandlooks.nl.

  Kan je de extensions verfen?

  Er zijn meer dan 65 natuurlijk kleuren en 9 fantasie kleuren die kunnen worden gemengd tot wel 850 kleurnuances. Mocht je toch de gewenste kleur niet kunnen realiseren, dan kun je de extensions twee tot drie niveaus donkerder kleuren. We adviseren nooit om de extensions te blonderen. 

  Indien je besluit om de extensions in een gewenste kleur te verven, is het raadzaam om 24 tot 48 uur te wachten na het inzetten voordat je de kleurstoffen toepast. De plakstrips hebben dan voldoende tijd gehad om goed ‘af te dichten’. Het kleuren van het haar laat de garantie vervallen.

  Kan je de extensions stylen, krullen of föhnen?

  Je kan de extensions gewoon stylen, krullen of föhnen zoals je eigen haar. Zorg er alleen voor dat je uit de buurt blijft van de tapes. Door de warmte is het namelijk mogelijk dat de plaklaag van de tapes beschadigd raakt. 

  Laat je daarnaast altijd goed adviseren door de haarstylist in de kapsalon. 

  Hoe lang gaan de extensions mee?

  De extensions kunnen tot driemaal toe worden herplaatst en in totaal ongeveer 6 tot 8 maanden worden gedragen. Dit wordt als maximum aanbevolen zodat de aansluiting van de extensions met eigen haar naadloos blijft. Afhankelijk van de haargroei dienen de extensions na maximaal 8 tot 10 weken te worden herplaatst. Dit wordt aanbevolen om dofheid, pluizig worden en klitten te voorkomen en zorgt dat de extensions altijd dicht bij de hoofdhuid zitten.

  Hoe kunnen de extensions verwijderd worden?

  Laat de extensions altijd herplaatsen of verwijderen door de haarstylist die de extensions heeft geplaatst. Wij gebruiken hiervoor een speciale spray, waardoor de extensions gemakkelijk verwijderd kunnen worden en het haar niet beschadigd. 

  Wat kosten hair extensions?

  Je betaalt de hair extensions per pak. Een haarverdikking/verlenging van 25/30 cm bestaat vaak uit twee tot drie pakjes. Wij adviseren je graag over het aantal tap extenstions. Hieronder ziet u de prijs per pak. 

  Tape extensions 25 cm vanaf € 110,00 per pak 12 stuks
  Tape extensions 40 cm vanaf € 150,00 per pak 12 stuks
  Tape extensions 50 cm vanaf € 200,00 per pak 12 stuks
  Tape extensions 55 cm vanaf € 300,00 per pak 12 stuks

   

  Wat kosten het herplaasten van de extensions?

  Je betaalt de hair extensions per pak. Een haarverdikking/verlenging van 25/30 cm bestaat vaak uit twee tot drie pakjes. Wij adviseren je graag over het aantal tap extenstions. Hieronder ziet u de prijs per pak.

  1 pak €30,-
  2 pakken €50,-
  3 pakken €70,-
  4 pakken €85,-
  5 pakken €90,-