Klanten geven ons een 9.2
 
Wesley 10

Fijne salon met persoonlijke behandeling

Wim Bollen10

Mijn haar gekapt en geknipt zoals ik het graag zie.

Sverre 10

Prima!

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Plezier

scissor black

Kwaliteit

scissor black

Creativiteit

Kapper in regio Bergen op Zoom


Voor een kapper in regio Bergen op Zoom en Roosendaal kunt u terecht bij Hair & Looks. Ons zeer deskundige team staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u altijd zelfverzekerd onze kapsalon uitloopt. We houden dan ook altijd rekening met uw wensen, bijvoorbeeld als u al helemaal een idee in uw hoofd heeft over uw kapsel. Heeft u nog geen enkel idee wat u met uw haar wilt doen? Dan voorzien we u graag van passend advies en creëren we een prachtig kapsel dat aan uw wensen voldoet én bij uw gezicht past. Deze fantastische service zult u ervaren wanneer u een afspraak maakt bij onze kapper in regio Roosendaal en Bergen op Zoom.

Service is een van de belangrijkste troeven van onze kapper in regio Roosendaal en Bergen op Zoom

Kwaliteit staat zeer hoog in ons vaandel, en dat ziet u zeker terug in onze salons. We hebben meerdere vestigingen, verspreid over Noord-Brabant en Zeeland. Deze kapsalons zijn allemaal authentiek en dus niet hetzelfde. Echter, in iedere salon geniet u van ongeëvenaarde service. We werken enkel met de beste producten en onze kappers volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends met betrekking tot haarmode en knip- en kleurtechnieken. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een krullenkapper of wanneer u hairextensions wilt toevoegen aan uw haar. Kortom, wanneer u onze kapper in regio Bergen op Zoom en Roosendaal bezoekt, weet u zeker dat u met een gezonde en mooie coupe onze salon verlaat.

Maak een afspraak en bezoek een van onze salons

Bent u toe aan een ander kapsel en wilt u een afspraak maken bij een kapper in regio Bergen op Zoom en Roosendaal? Dan kiest u voor Hair & Looks! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze andere salons, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een kapper in Middelburg of een kapper in Zaltbommel. Neem contact met ons op bij vragen of wanneer u een afspraak wenst te maken bij onze kapper in Bergen op Zoom, Roosendaal of een van onze andere vestigingen. Uiteraard kunt u ook eenvoudig online een afspraak maken. We hopen u binnenkort te mogen ontvangen!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!