...
Klanten geven ons een 9.3
 
Mirjam 10

Top

Faith10

Super fijn!

Mia10

Topteam 1e bezoek warm ontvangst heeeerlijk wordt een blijvertje

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapper Eindhoven zonder afspraak

Snel nog even naar de kapper, maar heb je geen afspraak? Kom langs bij Hair & Looks Eindhoven, ook voor knippen zonder afspraak!
Navigeer naar Hair & Looks Eindhoven

 

Kapper zonder afspraak in Eindhoven

Heeft u ineens onverwachte plannen of heeft u toch tijd in uw drukke planning om naar de kapper te gaan? Bij Hair & Looks Eindhoven bent u welkom, ook zonder afspraak! Zo kunt u alsnog naar de kapper. U kunt snel bij ons terecht en u wordt graag door onze collega’s geholpen wanneer het voor u uitkomt.

Professionele kapsalon in Eindhoven zonder afspraak

Kwaliteit en professionaliteit staan zeer hoog in het vaandel bij Hair & Looks. Onze Eindhovense collega’s werken alleen met de beste producten van onder andere Kevin Murphy en Roverhair. Ook krijgen ze regelmatig trainingen om het perfecte resultaat te creëren.

Ook zijn onze kappers gespecialiseerd in behandelingen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor hair extensions en het knippen van krullen. Ook kunt u contact met onze specialisten opnemen voor haarwerken.

Kapper Eindhoven zonder afspraak - Hair & Looks Eindhoven

Dames- en herenkapper zonder afspraak

Bij Hair & Looks Eindhoven is iedereen welkom om geknipt te worden. Wij kunnen zowel dames- als herenkapsels knippen zonder afspraak. Onze kappers hebben veel ervaring en kunnen daarom elk soort kapsel voor u knippen.

 

Liever toch een kappersafspraak plannen?

Als u niet wilt wachten, kunt u natuurlijk alsnog een afspraak met ons maken. Zeker wanneer u komt voor een langere behandeling is het aan te raden om dit alsnog te doen. Wij kunnen u dan optimaal van dienst zijn en u hoeft niet te wachten voor u aan de beurt bent.

 

Adres van onze kapper zonder afspraak in Eindhoven

Hair & Looks Eindhoven is te vinden aan de Tongelresestraat 403B, ongeveer 2 km vanaf het centrum van Eindhoven. Kom bij ons langs om geknipt te worden zonder afspraak of maak een online afspraak.

KAPSALON EINDHOVEN