...
Klanten geven ons een 9.2
 
Jeanette 10

Super, neemt de tijd

Anouk10

Erg fijn

Mark1

Vergane glorie door overname, ga er niet heen!

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Plezier

scissor black

Kwaliteit

scissor black

Creativiteit

Kappersabonnement


Hair & Looks is dé kapper in Breda om een kappersabonnement af te sluiten. Bezoekt u regelmatig de kapper? Heeft u onverwachts een feestje? Dan is een kappersabonnement bij Hair & Looks dé oplossing! Met een abonnement kunt u meerdere keren per maand uw haar laten knippen in onze kapsalon voor een vast bedrag, wie wil dat nu niet? Neem snel contact op voor het afsluiten van een knipabonnement. Ook als u op zoek bent naar een goede kapper kunt u bij ons terecht!

Kies voor een kappersabonnement in uw stad

Hair & Looks vindt u onder andere in het centrum van Breda. Wij zijn een kapsalon bestaande uit jonge professionele kapsters die hart hebben voor de zaak en u als klant. Wilt u regelmatig naar de kapper voor een vaste lage prijs per maand? Dat is mogelijk bij ons! Wij bieden verschillende kappersabonnementen aan waarmee u profiteert van diverse voordelen. U weet precies wat u iedere maand kwijt bent en u krijgt extra voordeel op de behandelingen. Daarnaast ontvangt u als abonnementhouder speciale acties én wanneer u een abonnement voor een jaar afsluit, krijgt u de eerste maand geheel gratis! Ieder knipabonnement is inclusief wassen en drogen. De verschillende soorten abonnementen zijn:

  • Heren knippen
  • Dames knippen
  • Kleurbehandeling L basis
  • Kleurbehandeling XL folies
  • Knip + kleurbehandeling XL
  • Wassen, föhnen en drogen

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Naast een knipabonnement voor uzelf is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor uw personeel. U ontvangt dan iedere maand één factuur met alle kosten erop. Na het afsluiten van een kappersabonnement maakt u eenvoudig een afspraak via ons online boekingssysteem. De kosten van het abonnement worden maandelijks rond de 1e van de maand van uw rekening afgeschreven. Met ons abonnement kan elke vrouw of man onbeperkt naar de kapper, zelfs wanneer u plotseling een speciale gelegenheid heeft en er extra netjes uit wilt zien!

Neem contact op voor een knipabonnement

Bent u benieuwd naar een kappersabonnement bij onze kapsalon in Breda of andere steden en wilt u graag meer informatie? Bel dan naar 076-8894000 of bekijk de tarieven op de website. Wilt u een knipabonnement afsluiten? Vul het formulier in of kom gezellig langs bij onze kapsalon.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday