...
Klanten geven ons een 9.3
 
Christoph10

Uitstekende service

Sandra8

Goed geknipt bij klantgerichte kapper

Jose10

Geweldig geholpen, ik kom zeker terug!

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Dé mannenkapper in Breda

Zoekt u een professionele mannenkapper in het centrum van Breda? Zoek dan niet verder en maak een afspraak bij Hair & Looks: dé herenkapper in Breda waar oprecht aandacht en tijd is voor mannen. Dankzij onze jarenlange ervaring als herenkapper, kunnen wij u in onze herenkapsalon in Breda ook van deskundig advies voorzien. Wij zijn op de hoogte van de laatste haarmode en trends en volgen regelmatig trainingen die gericht zijn op verschillende knip- en kleurtechnieken. Dus, wilt u als man uw haar laten knippen? Dan kunt u bij ons terecht!

Plezier

Kwaliteit

Schaar logo pictogram

Creativiteit

Professionele mannenkapper in het centrum van Breda

Met een persoonlijk advies op maat en professionele producten zorgen wij dat u bij kapsalon Hair & Looks altijd met een kapsel naar wens de kapsalon verlaat. Tijdens het knippen of kleuren maken wij gebruik van professionele producten, onder andere van het merk Biacre. Doordat het team regelmatig trainingen volgt, kunnen wij iedere man adviseren over de laatste mode en trends wanneer we uw haar knippen én zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Voordat de kappers in onze herenkapsalon in Breda aan de slag gaan met uw haar, luisteren ze naar uw wensen. Op deze manier creëren wij altijd het perfecte kapsel geheel naar uw wens! Als man kunt u echter niet alleen bij ons terecht om uw haar te laten knippen. Verliest u haar en bent u op zoek naar haarwerken of mooie pruiken in regio Breda? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Onbeperkt naar de herenkapper in Breda

Brengt u regelmatig een bezoek aan onze mannenkapper in Breda? U heeft de mogelijkheid om bij ons een kappersabonnement af te sluiten. U kunt hiermee onbeperkt naar de herenkapper in Breda door een vast bedrag per maand te betalen. Ideaal toch? Daarnaast profiteert u van extra voordeel op de behandelingen en ontvangt u als abonnementhouder speciale acties. Een kappersabonnement werkt heel eenvoudig en het brengt heel wat gemakken met zich mee.

Maak snel aan afspraak

Wij verwelkomen u graag in onze herenkapsalon in Breda! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij onze herenkapper in Breda? Bel naar 076-8894000 of stuur een e-mail naar breda@hairandlooks.nl voor onze herenkapsalon in Breda of kom gezellig langs. U kunt van maandag tot en met zaterdag terecht bij de mannenkapper in Breda. Bent u woonachtig buiten Breda, maar bent u wel op zoek naar een herenkapper? Als kapper in Tilburg of als kapper in Den Bosch knippen we het haar van iedere man!

Neem vrijblijvend contact op

Contactformulier - 2023

1 kolom