...
Klanten geven ons een 9.3
 
Mirjam 10

Top

Faith10

Super fijn!

Mia10

Topteam 1e bezoek warm ontvangst heeeerlijk wordt een blijvertje

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Welkom bij kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Kevin Murphy & Goldwell zorgen wij ervoor dat u bij kapsalon Hair & Looks met vestigingen in onder meer Breda, Helvoirt, Eindhoven Centrum, Helmond, Oosterhout, Tilburg en Den Bosch altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Kapsalon Hair & Looks Breda

‘Vernieuwende professionals’

‘Service en kwaliteit’ dat is waar het bij Hair & Looks Breda om draait.

U bent van harte welkom in onze salon. Op 1 april 2011 gingen de deuren van onze salon in de Generaal Maczekstraat open. Na hier 5 jaar met veel plezier te hebben mogen knippen en kleuren, groeide we uit ons jasje. Vanaf 1 april 2016 zijn we verhuisd naar de Prins Hendrikstraat 116 in het Ginneken (Breda). Hair & Looks Breda onder leiding van Curly, heeft een geweldig team professionele kapsters met hart voor de zaak en hart voor de klant. De kunst is om bij iedere knip en kleurbehandeling ook na 7 jaar steeds opnieuw te blijven kijken naar wat is de trend van het moment en wat past het beste bij u als klant.

Bij Hair & Looks Breda is iedere klant uniek. Ons doel is om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven wanneer u in de kappersstoel zit. Door een goede behandeling met de professionele producten van Roverhair & Biacre en het juiste advies, proberen wij u altijd een kapsel mee te geven wat niet alleen leuk zit wanneer u naar buiten loopt, maar ook wanneer u zelf thuis voor de spiegel staat. Dit kan door kleine tips en trucks maar ook door het juiste gebruik van verschillende producten. Onze deskundigheid wordt blijvend getoetst en up-to-date gebracht door iedere 4 weken trainingen te blijven volgen van Roverhair, gericht op verschillende knip/kleurtechnieken zoals balayage, en natuurlijk de laatste trends.

Kapsalon Hair & Looks Oosterhout

‘Vernieuwende professionals’

Op 1 november 2018 is Cisser hairstyling in Oosterhout overgenomen door Hair & looks. Het team bestaat nog altijd uit dezelfde kapsters die u gewend bent. Natuurlijk doen wij ook in Oosterhout samen ons uiterste best om u als klant met een fijn en vertrouwd gevoel te helpen in onze kappersstoel. Ons doel is om u weer stralend de deur te laten verlaten met voldoende tips en een kapsel waar u de weken erna nog veel plezier van zult beleven. Het gaat er niet alleen maar om dat uw haar goed zit als u net naar de kapper bent geweest maar vooral ook in de periode er na. Naast haarverzorging kunt u bij ons ook terecht voor professionele nagelverzorging. U heeft bij ons de mogelijkheid om tijdens uw kappersbezoek ook uw nagels door middel van een mooie gelpolish weer helemaal netjes te maken in iedere gewenste kleur. Vanaf 4 augustus 2020 zijn wij verhuisd naar de Leijsenhoek 33 te Oosterhout (tegenover patisserie Speekenbrink).

Kapsalon Hair & Looks Helvoirt

‘Vernieuwende professionals’

Team Melis Hair & Beauty is al sinds 1872 in handen van de familie Melis. Overgegaan van oom op neef en nu van vader Jan op dochter Diane, de vijfde generatie aan het roer van Team Melis. In april 2015 heeft Diane de salon grondig verbouwd en aangepast om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Op 1 mei 2019 heeft Hair & Looks de salon in Helvoirt overgenomen. Wij zijn een moderne salon waar vele disciplines samenkomen, haar- & huidverzorging maar ook uw nagels zijn bij ons in goede handen. Kortom, een totaalconcept om aan al uw wensen op haar- en huidverzorgingsgebied te voldoen. In onze salon kunt u heerlijk ontspannen met een was massage op een van onze massagestoelen waardoor u even kunt onthaasten en ontspannen aan de behandeling begint. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerde toppers in hun vak met vele jaren ervaring en worden continue bijgeschoold, zodat ze op de hoogte zijn van alle trends en technieken.

Naast haarverzorging kunt u bij ons ook terecht voor professionele nagelverzorging. U heeft bij ons de mogelijkheid om tijdens uw kappersbezoek ook uw nagels door middel van een mooie gelpolish weer helemaal netjes te maken in iedere gewenste kleur. Onze schoonheidssalon is gespecialiseerd in het aanmeten van professionele haarwerken.

Kapsalon Hair & Looks Tilburg

‘Vernieuwende professionals’

Hair & Looks Tilburg is gevestigd op de Burgemeester Brokxlaan 1708A te Tilburg tegen over de Albert Heijn XL. Op 1 juni 2019 heeft Hair & Looks de salon in Tilburg overgenomen. De kapsalon is helemaal gerestyled en we zijn met een uitgebreid team verdergegaan. In onze salon kunt u heerlijk ontspannen met een was massage op een van onze wasstoelen, waardoor u even kunt onthaasten en ontspannen aan de behandeling begint. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerde toppers in hun vak met vele jaren ervaring en worden continue bijgeschoold, zodat ze op de hoogte zijn van alle trends en technieken.

Kapsalon Hair & Looks Den Bosch

‘Vernieuwende professionals’

Hair & Looks Den Bosch is op 1 september 2019 overgenomen van Didy. De salon bestaat nu ruim 12 jaar en werkte altijd onder de naam ‘Blont kappers’. De kapsters in deze salon zijn zeer hoog opgeleid binnen het kappersvak en beheren veel verschillende knip en kleurtechnieken. Deze salon is net iets anders dan andere salons. We spreken de mensen aan met ‘je’ en ‘jij’ en proberen ervoor te zorgen dat ieder zich thuis voelt bij ons. Ook in deze salon is het mogelijk een speciaal abonnement af te sluiten.

Kapsalon Hair & Looks Eindhoven

‘Vernieuwende professionals’

Een goede kapper in Eindhoven, in de buurt van het centrum, heeft u snel gevonden wanneer u een afspraak maakt bij Hair & Looks! We zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt wanneer u plaatsneemt in onze kappersstoel. Onze kapsalon heeft onder meer twee vestigingen in de buurt van het centrum van Eindhoven waar altijd een professionele kapper voor u klaar staat. Onze kapsters beschikken over vele jaren ervaring en volgen regelmatig trainingen van Kevin Murphy en Roverhair. Deze trainingen zijn gericht op verschillende knip- en kleurtechnieken en de laatste trends op het gebied van haarmode. We zijn in de Tongelrestraat en Kalverstraat te vinden, in de buurt van het centrum van Eindhoven, waar een kundige kapper u uw droomkapsel zal realiseren. De vestigingen van onze kapsalon in de buurt van het centrum van Eindhoven zijn daarom perfect voor mensen die in Nuenen, Geldrop of Helmond wonen en op zoek zijn naar een uitstekende kapper.

Kapsalon Hair & Looks Helmond

‘Vernieuwende professionals’

Bij onze kapper in Helmond kunt u terecht voor een tal aan services: van een frisse was- en knipbeurt tot het laten zetten van high- of lowlights. U vindt bij ons enkel professionele kappers die een échte passie hebben voor het vak. Onze kapsalon is gelegen in Helmond Mierlo-Hout, en is dus perfect geschikt voor mensen die woonachtig zijn in regio Mierlo-Hout, Mierlo, Helmond of Eindhoven en op zoek zijn naar een kundige kapper. Uw wensen staan altijd centraal, dus u weet zeker dat u met een tevreden gevoel de deur uit zal lopen. Iedere kapper bij onze vestiging in Helmond maakt enkel gebruik van kwalitatief hoogstaande producten, waarmee we uw haar uitstekend verzorgen.

Stichting Haarwensen

Bij onze hairdresser knippen we je haar voor Stichting Haarwensen: voor elke vlecht doneren wij €5 aan de stichting! Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en kwalitatief hoogstaande pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar, kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

 

 

Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Wil je ook je haar doneren? Kijk dan op http://www.haarwensen.nl

9,3 10
Hair & Looks
2774 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen