...
Klanten geven ons een 9.3
 
Bea9

Altijd tevreden naar huis

Barbara Tuit10

Top! Helemaal happy!

Christoph10

Uitstekende service

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Hair extensions

Of je nu op zoek bent naar extra lengte, volume of een complete transformatie, hair extensions zijn een fantastische manier om je look naar een nieuw niveau te tillen.

HAIR EXTENSIONS

Of je nu op zoek bent naar
extra lengte,volume of een
complete transformatie,
hair extensions zijn een
fantastische manier om je
look naar een nieuw niveau
te tillen.

ONZE HAIR EXTENSIONS

Tape-extensions zijn dé oplossing voor extra lengte en extra volume en/of kleuraccenten. De extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar met de haarschubben intact. Het haar is van hoge en goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions van Hair & Looks langer mooi blijven en een natuurlijk effect creëren. Tape-extensions beschermen het eigen haar, er wordt namelijk geen hitte gebruikt en er volgt geen chemisch proces. U bent dus verzekerd van topresultaten met onze extensions.

Wat een geweldige ervaring! De service was vriendelijk en professioneel, en de hair extensions zijn prachtig. Ik kan deze salon zeker aanraden!

P. Pesta

AANBRENGEN VAN HAIR EXTENSIONS

De extensions worden met tape vlak bij de aanzet van je eigen haar ‘getaped’. De extensions groeien als het ware mee met jouw eigen haar en zijn onzichtbaar. Deze manier van bevestigen is niet schadelijk voor het haar. Iedere twee tot drie maanden kan je een afspraak maken om de tapes opnieuw te herplaatsen. We kunnen jouw extensions dus hergebruiken! Onze extensions worden per 12 stuks verkocht, deze zijn allemaal drie cm breed dit zorgt voor ultieme vrijheid en comfort.

kies voor het mooiste resultaat

Wil je graag langer en/of voller haar? Dan zijn hair extensions de ideale oplossing voor jou! Bij Hair & Looks maken we gebruik van Tape-extensions, gemaakt van 100% natuurlijk haar. Onze haarstylisten adviseren je graag over de juiste lengte en kleuren tijdens een intakegesprek bij een kapsalon bij jou in de buurt!

De voordelen van tape-extensions

 • Zeer natuurlijk uitstraling
 • Veel verschillende natuurlijke kleuren
 • De haren zijn vanaf de aanzet tot de punt dezelfde dikte. De kapster verwerkt dit na het plaasten tot een mooi kapsel.
 • Het haar valt soepel en natuurlijk
 • De haren zijn makkelijk te wassen, stylen en borstelen.

Laat hairextensions door ons zetten

Wil jij hair extensions laten zetten door één van onze haarstylisten? Maak dan snel een afspraak bij één van onze kapsalons in de omgeving van Breda, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en Ridderkerk. Heb je nog een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of mail naar info@hairandlooks.nl.

  hairextensions breda

  Maak jouw online afspraak

  Veelgestelde vragen

  KAN JE DE EXTENSIONS VERFEN?

  Er zijn meer dan 65 natuurlijk kleuren en 9 fantasie kleuren die kunnen worden gemengd tot wel 850 kleurnuances. Mocht je toch de gewenste kleur niet kunnen realiseren, dan kun je de extensions twee tot drie niveaus donkerder kleuren. We adviseren nooit om de extensions te blonderen. 

  Indien je besluit om de extensions in een gewenste kleur te verven, is het raadzaam om 24 tot 48 uur te wachten na het inzetten voordat je de kleurstoffen toepast. De plakstrips hebben dan voldoende tijd gehad om goed ‘af te dichten’. Het kleuren van het haar laat de garantie vervallen.

  HOELANG BLIJVEN HAIREXTENSIONS ZITTEN?

  De hairextensions kunnen tot driemaal toe worden herplaatst en in totaal ongeveer 6 tot 8 maanden worden gedragen. Dit wordt als maximum aanbevolen zodat de aansluiting van de extensions met eigen haar naadloos blijft. Afhankelijk van de haargroei dienen de extensions na maximaal 8 tot 10 weken te worden herplaatst. Dit wordt aanbevolen om dofheid, pluizig worden en klitten te voorkomen en zorgt dat de extensions altijd dicht bij de hoofdhuid zitten.

  HOE KUNNEN DE EXTENSIONS VERWIJDERD WORDEN?

  Laat de extensions altijd herplaatsen of verwijderen door de haarstylist die de extensions heeft geplaatst. Wij gebruiken hiervoor een speciale spray, waardoor de extensions gemakkelijk verwijderd kunnen worden en het haar niet beschadigd. 

  WAT KOSTEN HAIR EXTENSIONS?

  Je betaalt de hair extensions per pak. Een haarverdikking/verlenging van 25/30 cm bestaat vaak uit twee tot drie pakjes. Wij adviseren je graag over het aantal tap extenstions. Hieronder ziet u de prijs per pak.

  Tape extensions 25 cm vanaf € 110,00 per pak 12 stuks
  Tape extensions 40 cm vanaf € 150,00 per pak 12 stuks
  Tape extensions 50 cm vanaf € 200,00 per pak 12 stuks
  Tape extensions 55 cm vanaf € 300,00 per pak 12 stuks

   

  WAT KOSTEN HET HERPLAASTEN VAN DE EXTENSIONS?

  Je betaalt de hair extensions per pak. Een haarverdikking/verlenging van 25/30 cm bestaat vaak uit twee tot drie pakjes. Wij adviseren je graag over het aantal tap extenstions. Hieronder ziet u de prijs per pak.

  1 pak €30,-
  2 pakken €50,-
  3 pakken €70,-
  4 pakken €85,-
  5 pakken €90,-
  WAT ZIJN GREAT LENGTHS EXTENSIONS?

  Great lenghts is de oplossing voor extra lengte, extra volume en/of kleuraccenten. De extensions bestaan uit 100% natuurlijk haar met haarschubben van goede kwaliteit.
  Dit zorgt ervoor dat de hairextensions van Great Lengths langer mooi blijven en een natuurlijk effect creëren.
  Great Lengths extensions beschadigen het eigen haar niet. U bent dus verzekerd van top resultaten met de extensions van Great Lengths.

  WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN GREAT LENGTHS EXTENSIONS?
  • Natuurlijke uitstraling, kracht en flexibiliteit door het behoud van de schubbenlaag
  • Grote kleurintensiteit van de kleuren
  • Structuur blijft, net als bij natuurlijk haar, vanaf de aanzet tot in de punten gelijkmatig
  • Gemakkelijk te verzorgen en borstelen
  • Haar dat soepel en natuurlijk valt
  • Haar dat u zoals gewoonlijk kunt föhnen, straighten, knippen, permanenten en kleuren.
  IS HET ZETTEN VAN EXTENSIONS INCLUSIEF EEN ADVIESGESPREK?

  Ja zeker. Een gesprek is onmisbaar voordat we de extensions gaan zetten, zodat wij naar uw problemen of wensen kunnen luisteren.
  Wij kunnen al uw vragen goed beantwoorden en advies speciaal op u persoonlijk afstemmen. Zo krijgen we het beste resultaat en kunnen we van te voren een prijs indicatie maken.

   

  IN HOEVEEL KLEUREN EN LENGTES ZIJN DE HAIR EXTENSIONS BESCHIKBAAR?

  De extensions zijn er in 50 verschillende kleuren. Wij kunnen kijken welke kleur het beste bij u past. Er zijn ook verschillende lengtes beschikbaar voor de extensions. U betaalt per lengte, en wij geven graag advies over welke lengte het beste bij u past. De beschikbare lengtes zijn 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm. Daarnaast zijn er de extensions in 3 verschillende structuren: glad, golvend en krullend.