...
Klanten geven ons een 9.3
 
Mirjam 10

Top

Faith10

Super fijn!

Mia10

Topteam 1e bezoek warm ontvangst heeeerlijk wordt een blijvertje

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

De kapper in winkelcentrum Arkendonk te Oosterhout

Voor een goede kapsalon met ervaren kappers is Hair & Looks in Oosterhout waar je naar op zoek bent. Wij bieden een professionele aanpak en staan met een luisterend oor klaar voor jou. Bij ons kan je terecht voor diverse services, waaronder knipbeurten, kleurbehandelingen, hairextensions, haarwerken enzovoort. Onze salon is gevestigd in het winkelcentrum de Arkendonk, dichtbij het centrum van Oosterhout en daardoor zeer goed bereikbaar.

 

Onze aandacht maakt je mooier!

Ons team staat voor je klaar! Maak eenvoudig online een reservering bij de stylist naar uw keuze.

tessa

shanda

stefanie

jannie

monique

De klant is koning bij kapsalon Hair & Looks

De wensen van onze klanten staan centraal bij Hair & Looks. Wij vinden het belangrijk dat je met een goed en vertrouwd gevoel in onze kappersstoel zit. Wat je ook wilt laten doen met je kapsel, onze kapsters zorgen voor een mooi eindresultaat. Zo ga je met een tevreden gevoel weer naar huis na een bezoek aan onze kapper in Oosterhout Arkendonk.

 

Ervaren kappers die zich blijven bijscholen

Al onze kapsters hebben heel wat ervaring. Door hun jarenlange expertise laten ze ieder kapsel stralen. Om up-to-date te blijven over de verschillende knip- en kleurtechnieken en de laatste trends, volgen we regelmatig trainingen van Kevin Murphy. Deze bijscholingen houden ons op de hoogte van de nieuwste mode.

Professionele haarproducten voor een stralend kapsel

De haarproducten die wij gebruiken tijdens de knip- en kleurbeurten in onze kapper te Arkendonk zijn van professionele merken zoals Kevin Murphy en Roverhair. Om te zorgen dat je haar ook thuis optimaal verzorgd kan worden zijn de producten te koop via de webshop van kapper Hair & Looks. Bestel je boven een bedrag van € 50,-? Dan geniet je van een gratis verzending.

 

Onbeperkt naar de kapper gaan tegen een vaste prijs

Onbeperkt naar de kapper gaan tegen een vaste, voordelige prijs. Klinkt dit je als muziek in de oren? Sluit dan een uniek kappersabonnement af bij onze kapsalon in Oosterhout Arkendonk. Hiermee kan je zo vaak als je maar wilt de kapper bezoeken. Heb je een onverwachts feestje of verander je graag van haarkleur, dan is dit abonnement echt iets voor jou!

KAPSALON HAIR & LOOKS OOSTERHOUT ARKENNDONK

Arkendonk 29
4907 XT Oosterhout
Nederland

0162-450796
Oosterhout-arkendonk@hairandlooks.nl

Kapsalon Hair & Looks Oosterhout Arkendonk
Arkendonk 29
4907 XT Oosterhout
Nederland
0162-450796
Oosterhout-arkendonk@hairandlooks.nl
oPENINGSTIJDEN Oosterhout arkendonk
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 15:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media

Natuurlijke hairextensions

Om je kapsel een volumineuze look te geven bieden onze hairextensions de ideale uitkomst. Ze bestaan uit 100% natuurlijk haar met haarschubben van supergoede kwaliteit. Hierdoor blijft het haar zeer lang mooi en hebben de extensions een natuurlijke uitstraling. De tape-extensions plaatsen doen wij zonder hitte of een chemisch proces. Je eigen haar blijft daardoor altijd onbeschadigd.

 

Laat je krullend haar knippen door onze experts

Heb je een prachtige, krullende haardos? Bij Hair & Looks weten we hier wel raad mee. Onze ervaren kappers knippen het haar volgens Global Curl, een speciale kniptechniek, waarmee dit makkelijker doorkambaar is. Daarnaast droogt het haar sneller en valt het volume op de juiste plaats. Ook blijft een bos krullen langer behouden dankzij deze knipmethode.

Haarwerken op maat

Heb je een haarwerk of pruik nodig door bepaalde omstandigheden? Wij begeleiden jou hier graag bij op een persoonlijke manier en met oog voor je privacy. Onze kapper in Arkendonk werkt samen met verschillende aanbieders en heeft ook goedkopere alternatieven via eigen leveranciers. De haarwerkspecialisten van Hair & Looks hebben maar liefst tien jaar ervaring binnen hun vakgebied en hebben een opleiding gevolgd op basis van de laatste richtlijnen. Zo zijn ze op de hoogte van de marktontwikkelingen.

 

Kom naar de kapper bij Hair & Looks in Oosterhout Arkendonk

Een afspraak maken bij kapsalon Hair & Looks in Arkendonk doe je eenvoudig online. Daarnaast is het mogelijk om je bezoek vast te leggen door ons telefonisch te contacteren op 0162 45 07 96 of te mailen naar oosterhout-arkendonk@hairandlooks.nl. Wij ontvangen jou graag in onze salon waar we aan de slag gaan met al je wensen.