...
Klanten geven ons een 9.3
 
Bea9

Altijd tevreden naar huis

Barbara Tuit10

Top! Helemaal happy!

Christoph10

Uitstekende service

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Dé nr.1 kapper van Oosterhout

Zoek je een goede kapper in Oosterhout met een professionele aanpak en waar er tijdens een knip- of kleurbeurt écht geluisterd wordt naar wat je wilt? Dan is kapsalon Hair & Looks de juiste keuze voor jou! Bij ons komen je wensen altijd op de eerste plaats. Ons doel is om je iedere keer opnieuw met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Dat maakt onze salon de beste vrouwen- en herenkapper van de omgeving. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan en zorgen ervoor dat je kapsel straalt als nooit tevoren.

kapper oosterhout centrum

Onze aandacht maakt je mooier!

Ons team staat voor je klaar! Maak eenvoudig online een reservering bij de stylist naar uw keuze.

Sofie

Kim

Nancy

manon

Volop ervaring en expertise bij de beste kapsalon van Oosterhout

Onze stylisten hebben veel ervaring en volgen regelmatig trainingen van Kevin Murphy en Roverhair. Deze leerrijke bijscholingen zijn gericht op verschillende knip- en kleurtechnieken en de laatste trends. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste mode op het gebied van kappersbehandelingen.

 

Jouw wensen komen op de eerste plaats

De ervaren kapsters die in onze kapsalon te Oosterhout werken begrijpen maar al te goed welke nieuwe coupe je voor ogen hebt. Ze gaan met jouw specifieke wensen aan de slag. Weet je nog niet goed wat voor kapsel je wilt? Dan helpen wij jou daar graag bij. We vinden het belangrijk dat je met een comfortabel en vertrouwd gevoel in onze kappersstoel zit. Zo geniet je optimaal van een ontspannende kappersbeurt.

Haarproducten van topmerken

Naast een professionele behandeling kan je ook goede en professionele haarproducten verwachten bij de beste kapper en kapsalon van Oosterhout. Bij Hair & Looks gebruiken we professionele haarproducten van Kevin Murphy en Roverhair. Deze passen we toe tijdens knip- en kleurbeurten, maar de producten zijn ook te bestellen in onze webshop. Zo blijft de kwaliteit van je nieuwe coupe behouden en zorg je voor een optimale verzorging. Bij een bestelling boven de € 50,- betaal je geen kosten voor de verzending.

 

Ga zo vaak naar de kapper als je wilt met het kappersabonnement

Wil je vaker naar de kapper gaan tegen een lage, vaste prijs per maand? Sluit dan een uniek kappersabonnement af bij Hair & Looks. Hiermee ga je naar de kapper in Oosterhout wanneer je maar wenst. Het abonnement is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een onverwachts feestje of een speciale gelegenheid hebt en je haar wilt laten doen. Je geniet bovendien van speciale acties en krijgt extra voordeel op onze kappersbehandelingen.

KAPSALON HAIR & LOOKS OOSTERHOUT

Leijsenhoek 33
4901 ER Oosterhout
Nederland

0162-456189
oosterhout@hairandlooks.nl

OPENINGSTIJDEN OOSTERHOUT
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 20:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Kapsalon Hair & Looks Oosterhout
Leijsenhoek 33
4901 ER Oosterhout
Nederland

0162-456189
085-0045487

oosterhout@hairandlooks.nl
VOLG ONS  OP SOCIAL MEDIA

Gespecialiseerde kapper in Oosterhout voor krullend haar

Kapper Hair & Looks in Oosterhout is gespecialiseerd in het knippen van krullend haar. Dit haartype heeft een andere aanpak nodig dan steil haar. De meeste mensen weten niet hoe ze daarmee moeten omgaan. Wij knippen het haar volgens Global Curl, een speciale kniptechniek, waardoor het eenvoudiger doorkambaar is en het volume op de goede plaats valt. Daarnaast droogt het haar sneller, heeft het meer volume op de bovenkant en doe je langer met je bos krullen.

 

Haarwerken of pruiken op maat

Er zijn diverse redenen waarom een haarwerk of pruik wordt aangekocht. Onze drijfveer achter deze dienstverlening is jouw wens om er goed uit te zien. We bieden daarbij persoonlijke aandacht en waarborgen je privacy. Kapsalon Hair & Looks in Oosterhout werkt samen met verschillende aanbieders en voorziet ook een goedkoper alternatief via eigen leveranciers. Onze haarwerkspecialisten hebben meer dan tien jaar ervaring. De experts zijn opgeleid volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen in de markt.

Kwalitatieve hairextensions laten plaatsen

Voor een kapsel met langer en voller haar of een compleet nieuwe look bieden onze hairextensions de perfecte uitkomst. Als professionele kapper in Oosterhout hebben wij extensions van 100% natuurlijk haar met haarschubben van zeer goede kwaliteit. Deze blijven lang mooi en zorgen voor een natuurlijk resultaat. Hair & Looks gebruikt tape-extensions, waarbij er geen hitte of een chemisch proces toegepast wordt en je eigen haar niet beschadigd raakt.

 

Maak een afspraak bij onze kapsalon in Oosterhout

Wil jij ook je kapsel onder handen laten nemen door de beste kapper van Oosterhout? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een professionele kappersbeurt via onze website. Dit kan online, maar ook door te bellen op het nummer 0162 45 61 89 of een e-mail te sturen naar oosterhout@hairandlooks.nl. Ook om je vragen te beantwoorden staan wij voor jou klaar.