Klanten geven ons een 9.2
 
Wesley 10

Fijne salon met persoonlijke behandeling

Wim Bollen10

Mijn haar gekapt en geknipt zoals ik het graag zie.

Sverre 10

Prima!

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Plezier

scissor black

Kwaliteit

scissor black

Creativiteit

Oté Sensation


Wij horen u al denken: Oté Sensation? Dat is begrijpelijk! Naast haarverzorgingsproducten is Hair & Looks in Breda ook leverancier van lenzenvloeistof en oogdruppels van het merk Oté. De lenzenvloeistof is geschikt voor zowel zachte als harde lenzen. U bestelt de producten zeer eenvoudig in onze webshop!

Waar gebruikt u Oté Sensation voor?

Bij kapper Hair & Looks in Breda staat natuurlijk voorop dat u met persoonlijke haarverzorging en deskundig advies altijd weer mooi naar buiten gaat. Bij een kapsalon denkt u misschien niet zo snel aan lenzenvloeistof en oogdruppels, maar wij bieden ook deze producten in onze webshop aan. Vraagt u zich af waar u Oté Sensation voor gebruikt? Het is lenzenvloeistof voor zachte en harde contactlenzen. Oté Sensation gaat uitdroging van het oog en de contactlens tegen, wat zorgt voor extra draagcomfort.

Een goede verzorging van uw lenzen

Naast producten van Oté vindt u in ons assortiment ook Avizor Ever Clean. Deze lenzenvloeistof is geschikt voor vormstabiele lenzen, zachte contactlenzen en scleralenzen. Door het gebruik van Avizor Ever Clean blijven de lenzen tijdens de hele levensduur comfortabel aanvoelen. Wilt u geen lenzenvloeistof bestellen, maar gewoon producten voor uw haar? Hair & Looks biedt natuurlijk een breed scala aan professionele haarproducten aan.

Bestel online uw haarproducten en lenzenvloeistof

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze verschillende producten? Kom dan gezellig langs in onze kapsalon in Breda of bel naar 076-8894000. U kunt ook een van onze andere locaties in Brabant, zoals Tilburg en Den Bosch, bezoeken. Wij werken met de beste kappers die u graag voorzien van persoonlijk advies. Voor een afspraak belt u natuurlijk ook naar bovenstaand nummer. De koffie staat voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!