...
Klanten geven ons een 9.3
 
Bea9

Altijd tevreden naar huis

Barbara Tuit10

Top! Helemaal happy!

Christoph10

Uitstekende service

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Uw favoriete kapper in Overloon

Bij kapsalon Hair & Looks in Overloon ben jij aan het juiste adres om je haar onder handen te laten nemen. Wij zorgen voor een look die perfect bij jou past. Ons team van kapsters heeft een hart voor de klant en een passie voor het vak. Laat al je haarwensen realiseren in onze salon en ga met een ontspannen, tevreden gevoel weer naar huis.

Onze aandacht maakt je mooier!

Ons team staat voor je klaar! Maak eenvoudig online een reservering bij de stylist naar uw keuze.

Jolanda

Ilse

Eline

Marion

Suzanne

Simone

Maud

Katja

lonneke

Met een fijn gevoel naar de kapper

Jouw wensen staan centraal in onze kapsalon te Overloon. We houden van een persoonlijke aanpak en laten je in een fijne, vertrouwde sfeer plaatsnemen in de kappersstoel. Zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom bij Hair & Looks. Voor iedere persoon en elk haartype hebben onze professionele kapsters de juiste aanpak.

 

Professionele aanpak door ervaren kappers

Onze kappers hebben de nodige expertise dankzij hun jarenlange ervaring in de kappersbranche. Deze kennis blijven we voortdurend bijschaven door regelmatig trainingen te volgen van Kevin Murphy en Roverhair. De bijscholingen zijn gericht op verschillende knip- en kleurtechnieken en de laatste nieuwe modetrends binnen de kapperswereld.

Je favoriete haarproducten bestellen bij Hair & Looks

Ook nadat je onze kapper Hair & Looks in Overloon uitloopt, ben je verzekerd van een optimale haarverzorging dankzij de professionele haarproducten. Wij werken met producten van Kevin Murphy en Roverhair en geven jou hier graag advies over. Via onze webshop koop je deze eenvoudig aan en hou jij thuis je haar in uitstekende conditie. Zo zie je er iedere dag uit alsof je net naar de kapper bent geweest. Bovendien bieden wij een gratis verzending boven de € 50,-.

 

Probeer ons kappersabonnement

Wil je heel het jaar door naar de kapper gaan wanneer je maar wilt én tegen een lage, vaste prijs? Dan is ons kappersabonnement echt iets voor jou! Hierbij betaal je een vast bedrag per maand en kan je onbeperkt onze kapsalon in Overloon bezoeken. Het abonnement is ideaal als je graag van haarkleur en -stijl verandert of onverwachts een feestje hebt en je kapsel wilt laten stralen. Daarnaast krijg je extra voordeel op de behandelingen die je neemt en profiteer je van speciale acties.

KAPSALON HAIR & LOOKS Òverloon

Bergkampweg 2
5825 AD Overloon
Nederland

0478 64 15 84
overloon@hairandlooks.nl

Gespecialiseerde kapper in krullend haar

Een kapsel met krullend haar vraagt om een andere aanpak. Bij Hair & Looks zijn wij gespecialiseerd in dit haartype en weten we perfect hoe we dit moeten behandelen. Door een speciale kniptechniek genaamd Global Curl toe te passen is krulhaar beter door te kammen en droogt het sneller. Daarbovenop zorgt deze techniek voor meer volume aan de bovenkant van het kapsel en een langer behoud van de bos krullen.

 

Maatwerk haarwerken en pruiken

Voor een haarwerk of pruik op maat ben je bij onze kapsalon in Overloon aan het goede adres. Wij werken samen met diverse partijen en bieden tevens een goedkoper alternatief via eigen leveranciers. De haarwerkspecialisten van Hair & Looks hebben reeds tien jaar ervaring achter de rug. Zij zijn opgeleid volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen in de markt.

 

Hairextensions van natuurlijk haar

Met de hairextensions van Hair & Looks ben je voorzien van prachtig lang en vol haar. In onze kapper te Overloon gebruiken wij extensions van 100% natuurlijk haar. Deze hebben haarschubben van zeer goede kwaliteit, blijven langdurig mooi en geven een natuurlijke uitstraling. We plaatsen de tape-extensions zonder hitte of een chemisch proces toe te passen, waardoor je eigen haar nooit kan beschadigen.

 

Afspraak maken bij kapsalon Hair & Looks te Overloon

Wil jij ook een kappersbehandeling laten doen bij Hair & Looks? Maak dan meteen een afspraak op onze website en laat je kapsel onder handen nemen door de beste kapper in Overloon. Je kan tevens een kappersbezoek inplannen via het nummer 0478 64 15 84 of een mailtje sturen naar overloon@hairandlooks.nl. Wij ontvangen je graag in onze salon.

Kapsalon Hair & Looks Overloon
Bergkampweg 2
5825 AD Overloon
Nederland
0478 64 15 84
overloon@hairandlooks.nl
oPENINGSTIJDEN Overloon
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 19:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 19:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Volg ons op social media