Klanten geven ons een 9.2
 
Tanisha1

Slechte service

Else10

Super service met goede producten

Diana9

Voor de lockdown snel en vakkundig geholpen

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

scissor black

Persoonlijk advies

scissor black

Professionele producten van Biacre

scissor black

Uitgebreide webshop

Koop uw pruiken in onze kapsalon in Breda


Voor de mooiste pruiken komt u naar een van de vestigingen van Hair & Looks in Breda, Tilburg of Oosterhout. Met een mooie pruik ziet u er altijd verzorgd uit en u bepaalt zelf uw look. Onze kapsters zorgen ervoor dat uw pruik goed opgezet wordt, zodat deze zo natuurlijk mogelijk oogt. Heeft u behoefte aan een van onze pruiken in Breda, Tilburg of Oosterhout? Lees dan snel verder!

De mooiste pruiken van Breda en omgeving

Heeft u last heeft van haaruitval of heeft u bijna geen haar en voelt u zich hier niet prettig bij? Dan kan een pruik een ideale oplossing zijn. In onze kapsalons in Breda, Tilburg en Oosterhout hebben we verschillende soorten pruiken beschikbaar. Het dragen van een pruik kan mensen meer zelfvertrouwen geven op een moment dat ze het nodig hebben. In onze vestigingen in Breda, Tilburg en Oosterhout helpen wij u graag bij het vinden van een passend haarwerk uit onze collectie pruiken.

Maak gebruik van onze diverse behandelingen

Ook voor andere behandelingen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij uw haar meer volume geven met hairextensions in verschillende kleuren. Ook knippen we uw haar graag in het model dat u voor ogen heeft. Wanneer u nieuwe highlights wilt laten zetten of uw haar wilt verven, dan staan onze kappers graag voor u klaar. Door te luisteren naar uw wensen en behoeften, creëren wij het kapsel van uw dromen. Dit doen we door het gebruik van verschillende haarverzorgingsproducten, maar we leveren ook lenzenvloeistof van Oté Sensation.

Maak eenvoudig een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt

Wilt u een afspraak maken in onze vestiging in Breda, Tilburg of Oosterhout om onze collectie pruiken te bekijken? Of heeft u specifieke vragen over het dragen van pruiken en wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onze vestiging in Breda via 076-8894000. U kunt ook contact opnemen met onze vestiging in Tilburg via 013-5114279.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht!