...
Klanten geven ons een 9.3
 
Daphne van der Gronden9

Gastvrij ontvangen, professioneel geholpen

Yvonne Vennekens10

Je haar zit 6 wkn goed, voor 3 uurtjes kapper!.

Monique9

Oosterhout is fantastisch. Vestiging Hoge Vugt verschrikkelijk

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Team kapsalon Breda ginneken

Wij zorgen ervoor dat u met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.
Kapster Curly

Kapster Curly

Curly heeft 18 jaar ervaring in het kappersvak. Met hart en passie voor het vak is ze mede eigenaresse van Hair & Looks.

Kapster Nancy

Kapster Nancy

Nancy is een van de vaste gezichten van de kapsalon in Breda. De passie voor het kappersvak is groot en staat met veel plezier voor u klaar!

Kapster Ilse

Kapster Ilse

Ilse is vanaf Januari 2020 begonnen bij Hair & Looks Breda. Niks is Ilse te gek! Wilt u een keer iets heel anders, of toch enkel een klein puntje er af? Laat je verassen door haar creativiteit! Ilse heeft zich gespecialiseerd in het knippen van krullen. Ze heeft hier o.a. de Curlsys opleiding voor gevolgd.

Kapper Radek

Kapper Radek

Radek is sinds april 2019 werkaam bij onze kapsalon in Breda. Voor alle knip, kleur en fóhnbehandelingen kunt u bij Radek terecht. Voor Radek is het de sport een klant met de mooiste balayage of trendy kapsel naar buiten te laten gaan. Daar naast is Radek ook trainer bij Hair & Looks. 

Kapster Ingeborg

Kapster Ingeborg

Ingeborg is kapster in hart en nieren. Haar passie ligt bij hairextensions en mooie kleuren maken. Wil je echt een goed en eerlijk advies dan is Ingeborg de kapster die u nodig heeft.

Serena

Serena

Jamie

Jamie

Jamie staat met veel plezier voor u klaar! U kunt in haar stoel terecht voor een diverse behandelingen, van knippen tot kleuren en van wassen tot stylen. Met haar gezellige babbel laat ze u al snel thuis voelen in de kappersstoel.

Daniëlle

Daniëlle

Seda

Seda

Seda staat met veel plezier voor u klaar! Voor advies over knip- en kleurbehandelingen kan u bij haar terecht. Haar doel is om iemand op zijn/haar mooist naar buiten te zien lopen. 

Anouk

Anouk

Mijn naam is Anouk Pas, ik ben 21 jaar en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de opleiding tot All Round kapster in Roosendaal, het leukste aan het kappsersvak vind ik het creatieve aspect en wanneer klanten weer stralend uit de stoel gaan!

Demi

Demi

Demi werkt met veel plezier bij Hair & Looks in Breda. Voor alle knip, kleur- en föhnbehandelingen kunt u bij Demi terecht. Terwijl ze een gezellig praatje met u maakt, voorziet ze u van een nieuw en passend kapsel. 

Hair & Looks Breda

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday