...
Klanten geven ons een 9.3
 
A.9

Professioneel en erg aardig.

Susanne10

Professioneel en veel persoonlijke aandacht:-).

Lola10

Fijne kapster!

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Kapster Curly

Kapster Curly

Curly heeft 18 jaar ervaring in het kappersvak. Met hart en passie voor het vak is ze mede eigenaresse van Hair & Looks.

Kapster Nancy

Kapster Nancy

Nancy is een van de vaste gezichten van de kapsalon in Breda. De passie voor het kappersvak is groot en staat met veel plezier voor u klaar!

Kapster Ilse

Kapster Ilse

Ilse is vanaf Januari 2020 begonnen bij Hair & Looks Breda. Niks is Ilse te gek! Wilt u een keer iets heel anders, of toch enkel een klein puntje er af? Laat je verassen door haar creativiteit! Ilse heeft zich gespecialiseerd in het knippen van krullen. Ze heeft hier o.a. de Curlsys opleiding voor gevolgd.

Kapster Marlot

Kapster Marlot

Marlot is weer terug van weggeweest. Vanaf 1 september is Marlot weer in haar vertrouwde kapsalon in Breda te vinden. Met veel plezier creeërt ze de mooiste kapsels.

Kapster Ingeborg

Kapster Ingeborg

Ingeborg is kapster in hart en nieren. Haar passie ligt bij hairextensions en mooie kleuren maken. Wil je echt een goed en eerlijk advies dan is Ingeborg de kapster die u nodig heeft.

Serena

Serena

Jamie

Jamie

Jamie staat met veel plezier voor u klaar! U kunt in haar stoel terecht voor een diverse behandelingen, van knippen tot kleuren en van wassen tot stylen. Met haar gezellige babbel laat ze u al snel thuis voelen in de kappersstoel.

Daniëlle

Daniëlle

Seda

Seda

Seda staat met veel plezier voor u klaar! Voor advies over knip- en kleurbehandelingen kan u bij haar terecht. Haar doel is om iemand op zijn/haar mooist naar buiten te zien lopen. 

Anouk

Anouk

Mijn naam is Anouk Pas, ik ben 21 jaar en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de opleiding tot All Round kapster in Roosendaal, het leukste aan het kappsersvak vind ik het creatieve aspect en wanneer klanten weer stralend uit de stoel gaan!

Demi

Demi

Demi werkt met veel plezier bij Hair & Looks in Breda. Voor alle knip, kleur- en föhnbehandelingen kunt u bij Demi terecht. Terwijl ze een gezellig praatje met u maakt, voorziet ze u van een nieuw en passend kapsel.