Klanten geven ons een 9.2
 
Tanisha1

Slechte service

Else10

Super service met goede producten

Diana9

Voor de lockdown snel en vakkundig geholpen

0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Team kapsalon Breda

Wij zorgen ervoor dat u met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.
Kapster Curly

Kapster Curly

Curly heeft 18 jaar ervaring in het kappersvak. Met hart en passie voor het vak is ze mede eigenaresse geworden van Kapsalon Hair & Looks Breda.
Kapster Minke

Kapster Minke

Minke is helemaal gespecialiseerd op het gebied van koele high-lights, de balayage en het verven van mooie as tinten. 5 dagen per week is Minke aanwezig in de salon in Breda.

Kapster Nancy

Kapster Nancy

Nancy was tot 2 jaar geleden een van de vaste gezichten van Hair & Looks. Ze is 2 jaar les gaan geven op de kappersopleiding maar inmiddels met veel plezier terug in het vak. 

Kapster Nikki

Kapster Nikki

Nikki is ons jonge kapperstalent, houdt van een gezellig praatje. Naast de behandelingen geeft Nikki ook goede haar adviezen voor thuis. Nikki vindt het superleuk om kinderen te knippen en heeft daar ook veel geduld bij.
Kapster Ingeborg

Kapster Ingeborg

Ingeborg werkt 3 dagen per week in Breda. Ze heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring in het kappersvak. Ze is helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Kapster Marlot

Kapster Marlot

Marlot werkt 5 dagen per week met veel plezier in onze kapsalon in Breda. Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring kun je voor alle behandelingen bij haar terecht.  

Kapper Radek

Kapper Radek

Radek is sinds 3 april 2019 werkaam bij onze kapsalon in Breda. Voor alle knip, kleur en fóhnbehandelingen kunt u bij Radek terecht. 1 van de specialiteiten van Radek is het knippen van trendy herenkapsels.

Kapster Lonneke

Kapster Lonneke

Lonneke werkt 2 dagen per week in onze kapsalon in Breda en 3 dagen per week in Tilburg. Lonneke is altijd vrolijk en superleuk met kinderen. Voor alle knip, fohn en kleurbehandelingen kunt u bij Lonneke terrecht.

Kapster Ilse

Kapster Ilse

Ilse is vanaf Januari 2020 begonnen bij Hair & Looks Breda. Niks is Ilse te gek! Wilt u een keer iets heel anders, of toch enkel een klein puntje er af? Laat je verassen door haar creativiteit! Ilse heeft zich gespecialiseerd in het knippen van krullen. Ze heeft hier o.a. de Curlsys opleiding voor gevolgd.

Kapster Maartje

Kapster Maartje

Maartje is onze leerling kapper. Ze werkt in het weekend en de drukke momenten doordeweeks. Het kan goed zijn dat je haar aan de telefoon krijgt voor het maken van je afspraak.

Hair & Looks Breda

Mededeling ivm tijdelijke sluiting

Helaas zijn wij t/m 9 februari 2021 gesloten. Vanaf nu is het mogelijk om een persoonlijk verfpakket bij ons te bestellen. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen nemen wij alleen online bestellingen in behandeling.

Uw bestelling wordt afhankelijk van het bestelmoment thuis geleverd op dinsdag of vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wij verkopen nu ook cadeaubonnen met extreem hoge korting! Klik hier voor deze tijdelijke super aanbieding

Met vriendelijke groet,
Team Hair & Looks

Popup Afsluiten