...
Klanten geven ons een 9.3
 
Daphne van der Gronden9

Gastvrij ontvangen, professioneel geholpen

Yvonne Vennekens10

Je haar zit 6 wkn goed, voor 3 uurtjes kapper!.

Monique9

Oosterhout is fantastisch. Vestiging Hoge Vugt verschrikkelijk

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Team Kapsalon Helvoirt

Wij zorgen ervoor dat u met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.
 
Kapster Anouk

Kapster Anouk

Hallo, ik ben Anouk. Ik woon in Udenhout en werk sinds 2018 als salonmanager bij kapsalon Hair & Looks in Helvoirt. Hier voor heb ik 9 ½ jaar in een andere kapsalon gewerkt. Door de jaren heen veel verschillende cursussen gedaan, zowel kleur als knip technieken. Ik vind mijn werk leuk omdat ik mensen blij kan maken. En ik houd van uitdagingen, voor de een is een kleine verandering al een uitdaging en voor de ander is dat een hele metamorfose. Daarom vind ik het erg belangrijk naar de wens van de klant te luisteren, het maakt mijn werk leuk en afwisselend. Het leukste vind ik krullen, high-lights en föhnen. 

Kapster Melissa

Kapster Melissa

Hallo, ik ben Melissa.
Vanaf juni 2018 ben ik werkzaam bij Hair & Looks. Hiervoor heb ik 7 jaar in een andere salon gewerkt maar was toe aan een nieuwe uitdaging.

Mijn opleiding heb ik afgerond aan de HKA in Den Bosch. Het kappersvak is mijn passie en ik streef ernaar iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan, een gezellig praatje te maken en te vertroetelen!
Het leukste aan het vak vind ik het krullen en stijlen van het haar voor een speciale gelegenheid, en ook het knippen natuurlijk.
Hopelijk tot snel,

 

Kapster Rachel

Kapster Rachel

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Hair & Looks. In september 2015 heb ik mijn kappersdiploma behaald aan de KOS kappersopleidingen in Tilburg.
Bij mij kun je terecht voor een mooi kapsel en een mooie kleur in je haar.
Naast kleuren en knippen kun je bij mij ook terecht voor je nagels (gellak) en voor een mooi bruin kleurtje door middel van een Spray Tan.

Wat zo leuk is aan mijn werk dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan.
Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van mijn werk hier in deze gezellige salon.
Hopelijk tot snel!

Kapster Fleur

Kapster Fleur

Hallo, ik ben Fleur.

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Hair & Looks. Ik ben in 2020 afgestudeerd van het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Ik ben dol op het kappersvak en vind het dan ook belangrijk dat klanten tevreden de deur uit gaan. Het leukste vind ik het knippen en het kleuren. Maar ook het krullen of stylen vind ik erg leuk om te doen. Daar naast kun je bij mij ook terrecht voor een mooi kleurtje op je nagels (gelpolish). Ik hou er van om klanten blij te maken met een mooie coupe of kleur. Hopelijk zie ik je snel in de kapsalon.

 

 

Team-Melis-Hair-Beauty02

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday