...
Klanten geven ons een 9.3
 
A.9

Professioneel en erg aardig.

Susanne10

Professioneel en veel persoonlijke aandacht:-).

Lola10

Fijne kapster!

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Kapsalon Hair & Looks

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Plezier

Kwaliteit

Creativiteit

True Celebrity Color


Bij Hair & Looks wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit haarproducten van Roverhair, waaronder True Celebrity Color en Roverhair shampoo. Met True Celebrity Color heeft u geen uitgroei meer en is beschikbaar in verschillende kleuren. Voor perfect resultaat, kiest u voor Roverhair Celebrity Color! Zelf ervaren? Bestel snel en eenvoudig op onze webshop.

Altijd een mooi kapsel met Roverhair True Celebrity Color

Hair & Looks voorziet u niet alleen van een vakkundige behandeling maar u kunt ook professionele haarverzorgingsproducten bestellen. In de kapsalon maken we gebruik van True Celebrity Color in de kleuren zwart, donkerblond, bruin, blond en rood. De professionele producten van onder andere de merken Roverhair en Biacre bieden wij ook aan onze klanten aan, zodat u thuis uw haar verder kunt verzorgen en stijlen op een professionele manier. Daarnaast is de Roverhair shampoo ook verkrijgbaar in verschillende soorten. De Roverhair Zilver shampoo is toch wel dé uitblinker wanneer u blond haar heeft. De shampoo is ideaal voor het mooi helder houden van blond, gehighlight en grijs haar.

Met een fijn gevoel voor de spiegel

Het doel van Hair & Looks is om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven wanneer u in de kappersstoel zit en u met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Wij vinden het ook belangrijk dat wanneer u thuis zelf voor de spiegel staat, uw haar ook leuk zit. Daarom geven onze professionals u graag tips en tricks en advies over het juiste gebruik van verschillende producten.

Haarproducten voor thuis bestellen?

De Roverhair Celebrity Color of shampoo voor thuis bestellen? Dat kan! Deze verkopen wij in onze eigen webshop. Naast de haarverzorgingsproducten verkopen wij ook lenzenvloeistof geschikt voor zowel zachte als harde lenzen en oogdruppels van het merk Oté. Heeft u vragen over de producten? Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 8894000. Wij zien u graag terug bij Hair & Looks in Breda.

Neem vrijblijvend contact op

Contactformulier - 2023

1 kolom