...
Klanten geven ons een 9.3
 
Bea9

Altijd tevreden naar huis

Barbara Tuit10

Top! Helemaal happy!

Christoph10

Uitstekende service

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Professionele kapper in Delfzijl – landstraat

Ben je op zoek naar een goede kapper in Delfzijl? Bij Hair & Looks Delfzijl – Landstraat creëren we een look die perfect bij jou past. Onze topstylisten hebben een grote passie voor het vak en weten raad met alle soorten wensen van klanten. Het bijzondere, het oorspronkelijke van mensen naar voren brengen, dat is onze passie! Samen op zoek naar de perfecte match van wie je bent met wat je uitstraalt. Of je nu langskomt voor een was- en knipbeurt of je haar wilt laten verven, wij zorgen voor een unieke ervaring en een geslaagd resultaat.

 

 

Kapsalon Delfzijl, Landstraat

Onze aandacht maakt je mooier!

Ons team staat voor je klaar! Maak eenvoudig online een reservering bij de stylist naar uw keuze.

Met een fijn gevoel in de kappersstoel bij onze kapsalon in delfzijl

Kapsalon Hair & Looks, gelegen in het gezellige Delfzijl, verwelkomt zowel dames als heren met open armen voor een verfijnde knip- en kleursessie. Ook de jongste gasten zijn van harte welkom in onze salon, waar een verfrissende coupe op hen wacht. Onze hoogste prioriteit is het creëren van een omgeving waarin al onze gewaardeerde klanten zich volledig kunnen ontspannen en op hun gemak voelen terwijl ze in de kappersstoel plaatsnemen.

 

Een team van professionele haarstylisten

Bij Hair & Looks werken enkel professionele kappers met veel kennis en ervaring. Om dit te onderhouden volgen we regelmatig trainingen van Kevin Murphy en Roverhair. Dankzij deze bijscholingen blijven de kappers in onze kapsalon voortdurend op de hoogte van de laatste trends en verschillende kniptechnieken en methodes om haar te verven. Hierdoor bieden we kappersbehandelingen aan volgens de nieuwste mode binnen de kapperswereld.

Kwaliteitsproducten in onze kapsalon en voor thuis

Hair & Looks kiest voor professionele haarproducten van hoogwaardige kwaliteit. In onze kapsalon te Bedum gebruiken wij de beste merken, waaronder Kevin Murphy en Roverhair. Om je kapsel ook thuis optimaal te onderhouden zijn al onze producten te koop via de webshop. Wanneer je bestelt voor een bedrag boven de € 50,- verzenden wij je bestelling gratis.

 

Kappersabonnement voor onbeperkte kappersbezoeken

Wij zijn de enige kapper in Delfzijl die een kappersabonnement aanbiedt. Hiermee heb je de mogelijkheid om een heel jaar lang onbeperkt de kapper te bezoeken. Voor een vast bedrag per maand ga je zo vaak als je maar wilt. Daarbovenop krijg je extra voordeel op de behandelingen die je neemt en geniet je van speciale acties.

KAPSALON HAIR & LOOKS DELFZIJL - LANDSTRAAT

Landstraat 60
9934 BP Delfzijl
Nederland

0596-612855
delfzijl-landstraat@hairandlooks.nl

Dé specialist in krullende haartypes

Heb je krullend haar en wil je dit graag onder handen laten nemen door een expert? Kapper Hair & Looks Delfzijl – Landstraat is gespecialiseerd in het knippen van krulhaar. Omdat dit haartype een andere aanpak nodig heeft dan steil haar passen wij de speciale kniptechniek Global Curl toe. Het resultaat is dat je haar beter doorkambaar is en veel sneller droogt. Verder heb je meer volume aan de bovenkant en blijft je bos krullen langer behouden.

 

Haarwerk of pruik op maat

Hair & Looks ondersteunt op een laagdrempelige manier je wens om er goed uit te zien door middel van een haarwerk of pruik. Onze kapsalon in Delfzijl werkt samen met diverse aanbieders. Daarnaast kan je bij ons ook kiezen voor een goedkoper alternatief via onze eigen leveranciers. De haarwerkspecialisten van Hair & Looks hebben ruim tien jaar ervaring. Doordat ze opgeleid zijn volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen in de markt hebben ze de juiste kennis hieromtrent.

hairextensions gemaakt van 100% natuurlijk haar

Altijd al eens lang en vol haar willen hebben of droom je van een compleet nieuwe look? Kies dan voor hairextensions van Hair & Looks. Bij onze kapper te Delfzijl gebruiken we extensions van 100% natuurlijk haar met haarschubben van zeer goede kwaliteit. Hiermee ben je verzekerd van een langdurig mooie uitstraling en een natuurlijk resultaat. Bij het plaatsen van tape-extensions worden hitte en een chemisch proces achterwege gelaten, zodat je haar zeker niet beschadigd raakt.

 

Maak een afspraak bij onze kapsalon in Delfzijl

Een afspraak maken voor een kappersbezoek aan onze kapper in Delfzijl doe je eenvoudig via de website. Ook kan je ons bellen op het nummer 0596-612855 of een mailtje sturen naar delfzijl-landstraat@hairandlooks.nl. Heb je daarnaast nog vragen? Contacteer ons dan via bovenstaande mogelijkheden.

Kapper Landstraat delfzijl
Kapsalon Hair & Looks Delfzijl – Landstraat
Landstraat 60
9934 BP Delfzijl
Nederland
0596-612855
delfzijl-landstraat@hairandlooks.nl
oPENINGSTIJDEN DELFZIJL – LANDSTRAAT
Maandag  Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag Gesloten
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA