Hair & Looks - Webshop

Bestel uw professionele producten gemakkelijk in onze webshop. Wij bieden u een fantastisch aanbod aan kwalitatieve producten van bekende merken.

Professionele producten

Gratis Verzending (Bij bestellingen boven de €35,- in NL)

Snelle Bezorging

Veilig betalen

De online kapperswinkel van Hair & Looks in Oosterhout en Breda heeft professionele kappersproducten voor zowel mannen als vrouwen. U vindt hier producten voor de verzorging, styling, kleuring, voor scheren en voor het gezicht. Ervaar de luxe en het comfort van een goede kapsalon in uw eigen huis. Wij bieden u een fantastisch aanbod aan kwalitatieve producten van bekende merken. De producten hebben wij met de grootste zorg samengesteld. Zo geniet u van de hoogste kwaliteit kappersproducten.

Hoe kan ik de producten bestellen in de kapperswinkel bij Hair & Looks in Oosterhout?

Dit doet u eenvoudig online. In de webshop vindt u allerlei professionele producten, van shampoos tot aan serums, uit onze kapsalon. Weet u al wat u nodig heeft? Gebruik dan de filter aan de linkerzijde en klik op de categorie. Hier ziet u ook meteen welke merken wij in huis hebben. Sommige producten hebben enkele opties. Deze zijn bijvoorbeeld in verschillende hoeveelheden beschikbaar. Heeft u de keuze gemaakt? Dan plaatst u de producten in uw winkelmand en rekent u af in de online kapperswinkel van Oosterhout.

Plaats meteen uw bestelling

En wij zorgen voor een snelle levering van de producten. Vaak bezorgen we de volgende dag al als u vóór 15.00 uur bestelt. U betaalt natuurlijk veilig via iDEAL of PayPal. Heeft u nog vragen over de levering of over enkele producten uit onze kapperswinkel in Oosterhout? Neem dan contact op en bel naar 0162 456189 voor de winkel in Oosterhout of naar 076 8894000 voor de winkel in Breda.

Mededeling ivm Corona-Virus

Op advies van het RIVM hebben wij besloten om tot 6 april geen behandelingen meer uit te voeren. Onze excuses voor dit ongemak.

Het is wel mogelijk om uw eigen kleurrrecept bij ons te kopen.
(verf, waterstof, verfkwast, kapmantel, instructie) v.a. € 24,95

Koop nu online uw eigen professionele haarverf. WIj zorgen er voor dat we alles op recept klaar maken voor u.

Wij verkopen tijdelijk online kortings bonnen, deze kunt u het hele jaar gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Directie Hair & Looks

Popup Afsluiten