Welkom bij de Kapsalon van Breda

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Kapsalon Hair & Looks

‘Vernieuwende professionals’

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

‘Service en kwaliteit’ dat is waar het bij Kapsalon Hair & Looks om draait.

U bent van harte welkom in onze kapsalon. Op 1 April 2011 gingen de deuren van onze Kapsalon in de Generaal Maczekstraat open. Na hier 5 jaar met veel plezier te hebben mogen knippen en kleuren groeide we uit ons jasje. Vanaf 1 April 2016 zijn we verhuisd naar de Prins Hendrikstraat 116 in het Ginneken (Breda).

Kapsalon Hair & Looks onder leiding van Curly, heeft een geweldig team professionele kapsters met hart voor de zaak en hart voor de klant. De kunst is om bij iedere knip en kleurbehandeling ook na 6 jaar steeds opnieuw te blijven kijken naar wat is de trend van het moment en wat past het beste bij u als klant.

Bij kapsalon Hair & Looks is iedere klant uniek. Ons doel is om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven wanneer u in de kappersstoel zit. Door een goede behandeling met de professionele producten van Roverhair & Biacre  en het juiste advies proberen wij u altijd een kapsel mee te geven wat niet alleen leuk zit wanneer u naar buiten loopt, maar ook wanneer u zelf thuis voor de spiegel staat. Dit kan door kleine tips en trucks maar ook door het juiste gebruik van verschillende producten.

Onze deskundigheid wordt blijvend getoetst en up to date gebracht door iedere 4 weken trainingen te blijven volgen van Roverhair, gericht op verschillende knip/kleurtechnieken, en natuurlijk de laatste trends.

Tarieven behandelingen:

In verband met hygiëne en service zijn al onze behandelingen standaard inclusief wassen en drogen.

Heren   Knippen € 21,50
Dames   Knippen € 26,50

Kids <  6 jaar Knippen € 12,00
Kids < 12 jaar Knippen € 16,00

Overige tarieven van de behandelingen vind u onder het kopje ‘afspraak maken’

ALL-IN Abonnementen:
ONBEPERKT NAAR DE KAPPER IN BREDA ! Ga naar de tarieven

Vanaf Juli 2016 zijn wij in onze kapsalon begonnen met kappersabonnementen.
Er zijn 6 verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Het werkt heel eenvoudig en brengt heel wat gemakken met zich mee.

  • Altijd onbeperkt knippen of kleuren zonder limiet.
  • De consument weet precies wat hij of zij iedere maand kwijt is.
  • Extra voordeel op de behandelingen.
  • Speciale acties voor abonnementhouders.
  • Alle abonnementen zijn inclusief wassen en drogen.
  • 1e maand GRATIS
Sanne van der Wiel
Sanne van der Wiel
11:36 09 Dec 16
Onlangs mijn haar laten knippen en kleuren bij Hair & Looks. Liep met een heel goed en tevreden gevoel de winkel uit. Wat een gezellige kapperszaak. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik werd op een professionele manier geholpen. Krijg nog elke dag complimentjes over mijn nieuwe coupe. Echt een aanrader!
Janes-Louise Simonis
Janes-Louise Simonis
09:51 09 Dec 16
Super mooie moderne salon! Meiden zijn aardig, netjes en weten precies wat bij jou past! Producten niet te vergeten helemaal geweldig! Ga zo door 👍 Liefs
Arthur de Vries
Arthur de Vries
09:56 09 Dec 16
Hair & Looks is een fijne kapsalon met een gezellige uitstraling. Zonder poespas geknipt worden met een lekkere bak koffie. Ook zonder afspraak kon ik de vorige keer gewoon terecht!
Wesley Dielemans
Wesley Dielemans
13:05 09 Dec 16
Goed team met een persoonlijke aanpak. Altijd heel fijn dat ze naar je wensen luisteren en je ook persoonlijk kennen. Ga altijd met een goede coupe en gevoel weer de deur uit.
Corinda Van Den Bout
Corinda Van Den Bout
09:52 09 Dec 16
Ik ben heel tevreden over deze kapsalon! De kapsters zijn allemaal heel vaardig, klantgericht en luisteren echt naar jouw wensen. Top!
Bekijk alle beoordelingen