Klanten geven ons een 9.3
 
Nikki - 8

Pluspunten

-persoonlijk -online reservering -veel mogelijke tijden om afspraken te maken -zelf een medewerker kiezen -persoonlijk advies met onderbouwing -er wordt niets gedaan zonder vraag -zeer klantvriendelijk/beleefd -reeele prijzen -eerlijk over het kunnen waarmaken van meegenomen inspiratiefoto's


Verbeterpunten

'-wellicht een pasje/kaartje waarin datum van afspraak oid stond zodat helder is wanneer je steeds bent geweest. hier ook evt een nieuwe afspraak in zetten. -wat als je binnen komt? ik was nieuw, wist niet of ik me aan moest melden of door lopen. Werd wel vriendelijk begroet.'Bekijk alle aanbevelingen (260)
0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Fout: Opening and ending tag mismatch: p line 14 and body - Error

Too many requests Fout: Opening and ending tag mismatch: body line 13 and html - Error

Too many requests Fout: Premature end of data in tag html line 2 - Error

Too many requests

Welkom bij dé kapsalon van Breda, Helvoirt en Oosterhout

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda, Helvoirt en Oosterhout altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

Kapsalon Hair & Looks BREDA

‘Vernieuwende professionals’

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda en Oosterhout altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

‘Service en kwaliteit’ dat is waar het bij Kapsalon Hair & Looks Breda om draait.

U bent van harte welkom in onze kapsalon. Op 1 April 2011 gingen de deuren van onze Kapsalon in de Generaal Maczekstraat open. Na hier 5 jaar met veel plezier te hebben mogen knippen en kleuren groeide we uit ons jasje. Vanaf 1 April 2016 zijn we verhuisd naar de Prins Hendrikstraat 116 in het Ginneken (Breda).

Kapsalon Hair & Looks onder leiding van Curly, heeft een geweldig team professionele kapsters met hart voor de zaak en hart voor de klant. De kunst is om bij iedere knip en kleurbehandeling ook na 7 jaar steeds opnieuw te blijven kijken naar wat is de trend van het moment en wat past het beste bij u als klant.

Bij kapsalon Hair & Looks Oosterhout is iedere klant uniek. Ons doel is om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven wanneer u in de kappersstoel zit. Door een goede behandeling met de professionele producten van Roverhair & Biacre  en het juiste advies proberen wij u altijd een kapsel mee te geven wat niet alleen leuk zit wanneer u naar buiten loopt, maar ook wanneer u zelf thuis voor de spiegel staat. Dit kan door kleine tips en trucks maar ook door het juiste gebruik van verschillende producten.

Onze deskundigheid wordt blijvend getoetst en up to date gebracht door iedere 4 weken trainingen te blijven volgen van Roverhair, gericht op verschillende knip/kleurtechnieken, en natuurlijk de laatste trends.

Kapsalon Hair & Looks Oosterhout

‘Vernieuwende professionals’

Kapsalon Hair & Looks Helvoirt

‘Vernieuwende professionals’

Geen data gevonden, controleer je Kiyoh instellingen