Klanten geven ons een 9.3
 
Maret - 8

Pluspunten

Erg snel klaar, goed geknipt, gezellige sfeer.


Verbeterpunten

'Een warmer welkom als je binnen komt'Bekijk alle aanbevelingen (269)
0 items

Openingstijden

Breda
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten
Oosterhout
MA gesloten
DI 09:00 - 17:30
WO 09:00 - 20:30
DO 09:00 - 20:30
VR 09:00 - 17:30
ZA 08:00 - 16:00
ZO gesloten

Welkom bij dé kapsalon van Breda, Helvoirt en Oosterhout

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks in Breda, Helvoirt en Oosterhout altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

 

Kapsalon Hair & Looks BREDA

‘Vernieuwende professionals’

Met een persoonlijk advies op maat en een fantastische scala aan producten van Roverhair & Biacre zorgen wij er voor dat u bij kapsalon Hair & Looks Breda altijd met een fijn en mooi gevoel weer naar buiten gaat.

‘Service en kwaliteit’ dat is waar het bij Kapsalon Hair & Looks Breda om draait.

U bent van harte welkom in onze kapsalon. Op 1 April 2011 gingen de deuren van onze Kapsalon in de Generaal Maczekstraat open. Na hier 5 jaar met veel plezier te hebben mogen knippen en kleuren groeide we uit ons jasje. Vanaf 1 April 2016 zijn we verhuisd naar de Prins Hendrikstraat 116 in het Ginneken (Breda).

Kapsalon Hair & Looks Breda onder leiding van Curly, heeft een geweldig team professionele kapsters met hart voor de zaak en hart voor de klant. De kunst is om bij iedere knip en kleurbehandeling ook na 7 jaar steeds opnieuw te blijven kijken naar wat is de trend van het moment en wat past het beste bij u als klant.

Bij kapsalon Hair & Looks Breda is iedere klant uniek. Ons doel is om u een fijn en vertrouwd gevoel te geven wanneer u in de kappersstoel zit. Door een goede behandeling met de professionele producten van Roverhair & Biacre  en het juiste advies proberen wij u altijd een kapsel mee te geven wat niet alleen leuk zit wanneer u naar buiten loopt, maar ook wanneer u zelf thuis voor de spiegel staat. Dit kan door kleine tips en trucks maar ook door het juiste gebruik van verschillende producten.

Onze deskundigheid wordt blijvend getoetst en up to date gebracht door iedere 4 weken trainingen te blijven volgen van Roverhair, gericht op verschillende knip/kleurtechnieken, en natuurlijk de laatste trends.

 

Kapsalon Hair & Looks Oosterhout

‘Vernieuwende professionals’

Op 1 november 2018 is kapsalon Cisser hairstyling in Oosterhout overgenomen door Hair & looks.

Het team bestaat nog altijd uit dezelfde kapsters die u gewend bent. Natuurlijk doen wij ook in Oosterhout samen ons uiterste best om u als klant met een fijn en vertrouwd gevoel te helpen in onze kappersstoel.

Ons doel is om u weer stralend de deur te laten verlaten met voldoende tips en een kapsel waar u de weken er na nog veel plezier van zult beleven. Het gaat er niet alleen maar om dat uw haar goed zit als u net naar de kapper bent geweest maar vooral ook in de periode er na.

Naast haarverzorging kunt u bij ons ook terrecht voor profesionele nagelverzorging. U heeft bij ons de mogelijkheid om tijdens uw kappersbezoek ook uw nagels door middel van een mooie gelpolish weer helemaal netjes te maken in iedere gewenste kleur.

 

Kapsalon Hair & Looks Helvoirt

‘Vernieuwende professionals’

Team Melis Hair & Beauty is al sinds 1872 in handen van de familie Melis. Overgegaan van oom op neef en nu van vader Jan op dochter Diane, de vijfde generatie aan het roer van Team Melis. In april 2015 heeft Diane de kapsalon grondig verbouwd en aangepast om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Op 1 mei 2019 heeft Hair & Looks de kapsalon in Helvoirt overgenomen. Diane zelf is gewoon nog werkzaam tot 1 juli 2019.

Wij zijn een moderne kapsalon waar vele disciplines samenkomen, haar- & huidverzorging maar ook uw nagels zijn bij ons in goede handen. Kortom, een totaal concept om aan al uw wensen op haar-en huidverzorgingsgebied te voldoen.

In onze kapsalon kunt u heerlijk ontspannen met een was massage op een van onze massagestoelen waardoor u even kunt onthaasten en ontspannen aan de behandeling begint.

Onze medewerkers zijn allen gediplomeerde toppers in hun vak met vele jaren ervaring en worden continue bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van alle trends en technieken.

Naast haarverzorging kunt u bij ons ook terrecht voor profesionele nagelverzorging. U heeft bij ons de mogelijkheid om tijdens uw kappersbezoek ook uw nagels door middel van een mooie gelpolish weer helemaal netjes te maken in iedere gewenste kleur.

Onze schoonheidssalon is gespecialiseerd in het ontharen en spraytanning.

 

Stichting Haarwensen

Wij knippen je haar voor Stichting Haarwensen: voor elke vlecht doneren wij €5 aan de stichting!

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiele giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Wil je ook je haar doneren? Kijk dan op http://www.haarwensen.nl/haar-doneren/spelregels

 

9.3
8
Erg snel klaar, goed geknipt, gezellige sfeer.
- Breda -
10
Super lieve meiden met goed advies
- helvoirt -
9
Kwam er voor het eerst en je kwam in een warm vertrouwd bad terecht
- Halsteren -
10
Ik had n bon van groupon. Hair&Looks maakt geen verschil in behandeling met vaste klanten. Mocht zelfs gratis een aanpassing op de behandeling die ik gekocht had. Super dames, jullie zien me terug
- Oosterhout -
10
Super lieve meiden en super geverfd complimenten
- Oudenbosch -
8
Goed geholpen. Aardig personeel.
8
Dame die me behandelde nam de tijd, erg vriendelijk, weet wat ze doet! Erg fijn.
8
-persoonlijk -online reservering -veel mogelijke tijden om afspraken te maken -zelf een medewerker kiezen -persoonlijk advies met onderbouwing -er wordt niets gedaan zonder vraag -zeer klantvriendelijk/beleefd -reeele prijzen -eerlijk over het kunnen waarmaken van meegenomen inspiratiefoto's
- Breda -
10
Echt goed advies gekregen over de verzorging van mijn haar. Al een tijd op zoek naar een goede kapper. Ik vond de snelheid, service en advies heel fijn. Daarnaast een goed masker gekocht waar ik nu al erg tevreden over ben. Ik kom zeker terug.
- Rotterdam -
10
Rustige en vriendelijke behandeling; Meedenken over kleur en kapsel; Goed gecheckt wat mijn wensen zijn; Lekkere koffie met 'n extraatje; Met n weer goed geknipt en blonder koppie met krullen de deur uit dankzij de Super service van Kim! Dankjewel